8. Fejezet.

3.5K 122 12
                                    

Karjai közt teljesen úgy éreztem, hogy lebénult a testem. Ellenkezésre képtelen volt minden porcikám, azonban lassan már fejben sem akartam hogy abbahagyja amit csinál. 
A combjaimtól fogva megemelt, én pedig nyakába kapaszkodtam. Neki nyomott a bejárati ajtónak, ajkai pedig azon nyomban ostromolni kezdték az enyémet.

Szenvedélyes csók csatákba torkollottak a percek, közben betért velem a nappaliba

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Szenvedélyes csók csatákba torkollottak a percek, közben betért velem a nappaliba. Észre sem vettem hogy egyenesen a kanapé felé vette az irányt, csak arra eszméltem fel, hogy rádőlt velem az említett heverőre.

Két karját a fejem két oldalára helyezte pihenni, és tekintetembe szegezte íriszeit

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Két karját a fejem két oldalára helyezte pihenni, és tekintetembe szegezte íriszeit. Kábult szemeibe való elmereűlésemből, a gyengéden rajtam való vonaglása ébresztett fel. Amint megéreztem nőiességemmel, termetes duzzadt férfiasságát a vizes ruha neműkön keresztül, csak még inkább eluralkodott rajtam a vágy.

Semmit nem akartam akkor annál jobban, mint hogy végre magáévá tegyen. Tisztában voltam azzal hogy ezt holnapra megbánnám, de abban a pillanatban valóban nem vágytam másra. 
Formás szája ismét megtalálta az enyémet, jobb keze pedig mellemre kalandozott. 

-Kibaszottul szexi vagy!- Suttogta csókunkba, és egy apró vigyor ült arcára. Pár másodperc múlva, ismét összeforrtak forró ajkaink. Említett végtagja ismét a felsőm alá kúszott, egészen vissza a keblemre. Habozás nélkül rámarkolt, de nem túl erősen. A vágyam annyira elhatalmasodott, hogy az én kezem is elkalandozott. Végig simítottam csupasz hátán, egészen a csipőjére. Gondolkodás nélkül férfiassága vonzása kerített hatalmába, ahova habozás nélkül oda is nyúltam. -Oha!- Szólalt fel csókunkból kicsit meglepetten. -A lényegre tapintottál, de sajnálom babám. Ma azt nem kapod meg.- Távolodott el ágyékával az enyémtől. Kérdő pillantásokat vetettem íriszeibe. -Csak játszunk édesem!- Kacsintott, majd fölém magaslott, megtartva magát kezeivel. -Minél inkább akarsz, annál jobb lesz majd, amikor talán egyszer megkapsz.- Vigyora a retinámba égett. 
Még ő akar velem játszani? De mégis miért? Ez a szituáció olyan, mint a macska egér játék. 

꧁Fogságban Tartva꧂ [H.S] [1. ÉVAD BEFEJEZETT] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum