Epilógus.

2.3K 80 10
                                    

Még sohasem gondolkodtam azon, hogy hogyan fogok meghalni. Azon pedig végképp nem, hogy ki az akiért ezt megtenném. Azonban ma már biztosan tudom, hogy kész vagyok az életemet is adni érte, ha ezt kívánja meg a sors. 

Áldozatot hozni a jövőért, s egyetlen egy emberért. Feladni mindent érte, s a szerelemért. Foggal körömmel harcolni, a hazugság árnyékában! Erre tettem hűséget az nap, amikor viszont láttam Harry Styles-t.
Még sohasem szerettem úgy senkit, mint ahogy őt! Alakuljon bárhogy is a sorsunk, én a végsőkig vele maradok, Egy Életen Át!  

[...] 

Tervek, tervek hátán. Napokig tartó ötletelés után, arra a döntésre jutottunk, hogy hátra hagyva mindent, új életet kezdünk valahol egészen máshol. Harry, én, és a többiek. 
Nem veszélyeztethetjük Susan, és Harry emberei életét sem, a DrogKartell vezetőjével szemben, pontosabban Clark Diaz személyében. Így Jeffrey és Harry megragadva minden lehetőséget, egy időre inkognitóba vonul velünk, Susan-el, és szemmel látható új kedvesével Thomas-al. Azonban még nem bontakozott ki szerelmük, de én viszont tudom hogy milyen is egyetlen barátnőm, ha eltalálja őt az Ámor nyila. Így megkértem Harry-t, hogy vigyük magunkkal Thomas-t is oda, ahova az élet kíván minket vezetni. 

Így indultunk el a végtelenbe öten, na és persze Harry hűséges embereivel. Hogy merre visz még minket a jövő, azt csak az isten tudja! Azonban nem lesz minden habos babos! Tudatában vagyunk annak, hogy Clark Diaz és az emberei, a nyomunkban vannak. De muszáj minden feltűnést kerülni, így a lehető legmesszebb tudunk menekülni, a drogkartell haragja elől!



Folytatjuk!

Na hali lányok és fiúk

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Na hali lányok és fiúk.☺️Hát ez lett volna ennek az évadnak a befejező része. Azonban mint olvashattátok, közel sincs vége. A regény folytatódik! 

Szereplőink még csak most indulnak el életük következő szakaszába. Ha érdekel benneteket a második évad, akkor majd keressétek az "Egy Életen Át,, című kötetet, pontosabban ennek a könyvnek a második évadát! Majd ide is berakom a könyv borítóját, amint elkészültem vele, hogy könnyebben meg tudjátok találni, persze ha érdekel benneteket. Remélem eddig tetszett nektek a történet, és velem tartotok a folytatásban is! 😍

Nagyon de nagyon szépen köszönöm, az eddigi bátorító, buzdító szavaitokat, és a rengeteg csillagot!❤️ Öröm nektek írni, szóval ezért gondoltam arra, hogy hozok nektek egy második évadot. 😍😘

🌟🌟🌟🌟🌟

Hogy miért nyitok a második évadnak egy új könyvet? Magyarázat:

Azért nyitok ennek az évadnak új könyvet, mert a "Fogságban Tartva,, cím, teljesen értelmét veszti a folytatás során. Ezért kapja azt a címet a második évad, hogy "Egy Életen Át.,, 

🌟🌟🌟🌟🌟

Ha egyetértetek a folytatással, akkor azt írjátok le nekem kommentbe, mert felettébb érdekel, a véleményetek! Érdekel hogy mennyien szeretnétek megtudni, hogy mi lesz a főhőseink sorsa. 

Azonban erről az évadról is szívesen olvasok véleményt. Legyen az pozitív, vagy negatív kritika! Várom a visszajelzéseket, és amint tudom, valószínűleg a mai nap folyamán, elindítom a következő évadot! Addig is puszi nektek!😘 

꧁Fogságban Tartva꧂ [H.S] [1. ÉVAD BEFEJEZETT] Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt