💥༻16. Bölüm༺💥

13.5K 752 50
                                    

Keyifli okumalar canlar ❤

🌸ÇATI KATI🌸


Eve gelmiştik sinan arabadan inip , benim tarafıma geldi kapıyı açıp beni kucağına aldı dışarda rüya ve ton ton sultanda bekliyordu. Bu evden çıkarken... anne değildim, ama şimdi 1 ay sonra karnımda büyümeye başlayan bir canlı olacaktı, bana sormadan böyle bir şey yapmaları çook yanlıştı yıl olmuş 2020... filmlerde, kitaplarda olur garip gelmez bu normal gibi gelir ama başınıza gelince hiç öyle olmuyor ellerimi karnıma sardım istemiyordum onu... bu büyük bir haksızlıktı hem karnım da büyüyecek olan masuma hemde bana ...o masumdu... bende... bir bedende ikimiz nasıl vücut bulacaktık... hemde kolu kanadı kırık bir vücutta nasıl hayat bulacaktık ? Zorla böyle bir şey yapmaları çoook yanlıştı!
Bizi çok ağır bir hayat bekliyordu...

Sinan beni merdivenlerden çıkarmaya başladı ama odamın olduğu katı geçip en üst kata çıkardı.

"Senin seveceğini düşündüm... odayı senin zevkine göre hazırlattırdım... kitapları çok seviyorsun diye küçük bir kütüphane yaptırdım ,tavanda pencere var geceleri yıldızları izlersin belki..."

Benide yavaşça yatağa bıraktı ona cevap bile vermeden arkamı dönüp yattım... uykum olduğu için değil sadece kimseyle konuşmak istemiyorum helede bunları yaşamamda en büyük etken olan kişiyle asla! Oda benim döndüğün tarafa gelip ayak ucuma oturdu

"Biliyorum kızgınsın bana ama... genede kız bağır çağır ama lütfen böyle susma..hem bir ay sonra... anne olacaksın onu kötü etkilemeni istemiyorum! rüyaya söyleyeceğim yemek getirsin yemeğini yiyip yat"

Ayağa kalktı aşağı inecekti herhalde... kapı sesi geldi doğru tahminde bulunmuşum yatakta öylece durdum zaten bu saatten sonra ne yapabilirdim bu savaşı kaybetmiştim... kapı açıldı içeri sinan ve rüya geldi sinan üstünü değiştirmişti eşofman takımı giymişti gitmiyecek miydi.

Yeni daha oturduğu yere oturup beni doğrultu elinde her şekle giren istediği gibi oynadığı bir oyuncakdım artık onun için...

"Rüya tepsiyi ver, sen gidebilirsin "
Rüya şaşkınlık'la bir sinana bir bana bakıyordu... şaşırmıştı doğal olarak... yemek masasında bile ondan en uzak köşeye oturan ben şimdi ne hallerdeydim...
onun elinden yemek yiyordum... elinde istediği şekle giren bir ölüydüm... benim halimi görünce ters giden bir şeylerin olduğunu anladı.

"Ben yedirsem sinan bey... hem melek ablayı çok özledim "

"Rüya sonra şuan konuşacak durumda değil kimseyle iletişime geçmiyor. "

Sinanın bu sözleri üzerine rüyanın gözleri doldu kafasını sallayıp arkasını dönüp yürüdü giderken yüzünü sildi ağladığını o zaman anladım..
Ama şuan buna verdiğim tek tepki karşı duvara bakmaya devam etmekti sinan elindeki çorbayı bana içiriyordu çorba bitince kalkıp tepsiyide alıp gitti.

Ben yeni odamdaki en sevdiğim yere bakmaya başladım ,pencereden dışarı o kadar güzel görünüyordu ki kafamı sola dogru çevirip yatak başlığına yaslayıp dışarıdaki uçan kuşları izlemeye daldım

Sonra bu güzelliği bozan iki kol beni yatağa çekti üstüme battaniyeyi örttü başımdaki şalı çıkarıp, benim artık tepki bile veremeyeceğim kelimeleri söyledi

"Sanırım bu odada beraber kalacağımız bilgisini sana söylemeyi unuttum ,dün geceden beri uyumadık zaten, ikimizinde dinlenmeye ihtiyaçı var"

Sırtımı ona dönüp dışardaki kuşları izlemeye devam ettim... beni karnımdan kendine doğru çekip kafasını saçlarıma gömdü

Sinir hücrelerimi mi aldırmıştım ben?..
Bana noluyordu...
Ölü bir ceset gibiydim...

Kuşlar ne güzel uçuyordu , aklıma hiç gelmezdi bir kuşu kıskanıcağım...keşke bu hapishaneden bende kuşlar gibi uçup gitsem ...

***
Ben hâlâ dışarıyı seyrediyordum ama sinan çoktan uyumuştu tüm gece uyumayıp benimle ilgilenmesinin sonuçu hemen uykuya dalmıştı ,üstümdeki battaniyeyi kaldırdım ardından karnıma doladığı kollarını çözüp yataktan kalkıp banyoya gittim abdest aldım namazımı kıldım, sonra pencerenin kenarındaki oturma yerine çıkıp oturdum dizlerimi kendime doğru çekip kafamı dizlerime koydum ve kuşları izlemeye devam ettim.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

.
.
.
.
.

.
.
.
.

Yeni bölüm en kısa zamanda gelecek inşallah. Kandiniz mübarek olsun kardeşlerim 🌸🌸🌸 güzel oylarınız ve yorumlarınız için çoooooooooooooook teşekkür ederim Allah'a emanet olun

ᴀᴍɪʏᴀɴᴇ ᴍᴀꜱᴜᴍ🕊 (Kırık Kalpler Serisi 1, 2, 3)  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin