💥༻56.. Bölüm༺💥

5.6K 509 149
                                    

Beyninde sıkıntı var.

56.Bölüm

Keyifli okumalar

Herkes içerden doktorun çıkıp onlara bir açıklama yapmasını bekliyorlardı.
Sinan Meleğin o halini görünce Gölge tehlikesine rağmen en yakın hastaneye yetistirmişdi Keremle beraber.
En son öğrendigi gerçekler yüzünden
Fıratın eşine dokunup bakmasını bile istememişti.

"Senin yalan bir test sonuçu yüzünden ben cayır cayır ateşlerin içinde yanıyorum. Bir daha seni çevremde, ailemin yanında görmek istemiyorum Fırat Gümüş senin gibi bir kuzenim, kardeşim yok artık benim evimden de defol git, yoksa elimden çok kötü bir kaza çıkacak!"

Fırata bunları söylemişti..
Bir kardeşlik bağı son bulmuştu..

Sinan Meleğin halini hatırladıkca kalbi dahada cayır cayır yanıyordu..
Sinanın elinde keşke zamanı geriye almak için bir makine olsaydı bunu bir saniye bile düşünmeden ilk güne dönerdi , geri Meleği Kırıkkaleye salardı onunla gerçekleri konuşurdu..

İşte bazen biz insanoglu yaptiklarimiz yüzünden pişman olarak kalırız hayattan

Kapının açılmasıyla hemşireyle birlikte çıkan ellilerin başında olan doktorun yanına doğru yürüdüler. Doktor yanındaki hemşireye bir şeyler söyleyip hasta yakınlarına doğru yürüdü.

Kerem doktora sordu.

"Doktor bey kız kardeşinin nesi var?"

"Öncelikle geçmiş olsun. "

Hemşire yanında iki hasta bakışıyla odaya girdi, tektar sedyede Melekle beraber çıktılar Sinan ve Kerem panikle konuştu.

"Eşimi nereye götürüyorsunuz !"

"Sakin olun beyfendi MR çektirip gelecekler , eşiniz ve kız kardeşinizin yaptığımız muayenede ne sıkıntısı olduğunu anlamadık bu yüzden MR ve kan sonuçlarında sıkıntının ne olduğunu o zaman söylerim. "

Sinan kaç senedir hastaneyle işli dışlı olmanın ve iki kuzenininde doktor olması yüzünden bu tıp diliyle konuşmaları çok iyi biliyordu karşısında bu işin piri olmuş adama bakıp sordu

"Doktor neden şüphelendinde karımı MR 'ra yolluyorsun !"

Doktor bir kaç saniye şaşkınlık yaşayıp gömleğini düzeltti karşısındaki adama baktı, sıradan adamlar olmadıkları hastaneye kırk kişilik bir orduyla gelmesinden ve Başhekimin bütün randevulu hastalarını iptal ettirip bu vakaya bakmasını istemesinden belliydi.

Derin bir nefes alıp konuştu.

"Bakın.. Kesin değil ama galiba eşimizin beyninde bir sıkıntı var.. Bu şüphemin doğru olup olmadığını MR ve kan sonuçları çıktığında daha net konuşuruz. "

Kerem panikle konuştu.

"Ne demek yani.. Ben bir şey anlamadım her bayılan veya burnu kanayan beyninde bir sıkıntısı mıoluyor!"

"Bakın beyfendi kardeşinize bunu yakıştırmak istemiyorsunuz her aile yakının verdiği tepkiyi verip reddetmek istiyorsunuz ama diğer meslek taşlarımla aynı şüphe üzerindeyiz dediğim gibi bir şüphe sonuçlar çıkınca kesin konuşuruz. Tekrar geçmiş olsun. "

ᴀᴍɪʏᴀɴᴇ ᴍᴀꜱᴜᴍ🕊 (Kırık Kalpler Serisi 1, 2, 3)  Where stories live. Discover now