💥༻2. Bölüm༺💥

20.4K 977 121
                                    

Beni   buradan takibe alabilirsiniz.

Birde oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmeyin.

Keyifli okumalar canlar ❤

Ölmeyi çoktan göze aldım ama yanımda kimleri götüreceğimi düşünüyorum.
𝔖𝔦𝔫𝔞𝔫 𝔊ü𝔪üş

🌸İLK KARŞILAŞMA🌸


Yıldızla birlikte geçen akşam yemeği güzeldi. Ama bu akşam çok daha güzeldi, özeldi. Aklımın her köşesini işgal etmiş kız ve ona yapacaklarını düşünen içimdeki canavar oldukça keyifliydi. Derin düşüncelere dalmış, yüzünü bile henüz görmediğim o bedene aklına gelen her işkenceyi yapıyordu.

"Abi ?"

Aniden içimdeki karanlıktan sıyrıldığımda Yıldız'a baktım. "Hıh.. Efendim."

Tek kaşını kaldırmış bana bakarken "Daldın gittin" dedi.

Düz bir sesle "düşünüyorum" dedim Düşüncelerimdeki karanlık sesime yansımıştı. Karanlığı bastırmak zordu. Yıldız bunu anlamış olmalı ki başka bir şey demeden yemeğine döndü.

Akşam her zamanki sıradanlığıyla geçerken Emine hatunda anlamıştı bendeki sessizliği. Yine de ikisi de bir şey söylemeyi denememiş, beni kendi karanlığımla bırakmışlardı. İşime gelen bu davranış tüm gece yanan şömine ateşine bakarken daha çok hayal kurmamı sağladı. Hayallerimin baş karakterindeyse bir kız vardı.

En sonunda gece olduğunda, ay tüm ihtişamıyla gökyüzünde yerini almıştı. Saat gece ikiyi gösterirken hemen yan odadaki Yıldız çoktan rüyalara dalmış olmalıydı. Benim zihnimse uyumak için fazla canlıydı. İçimdeki ateş bugün daha çok yakıyordu beni. Heyecanlıydı canavar. Uzun zamandır beklediği şey çok yakında elinde olacaktı. Gece yerini yavaş yavaş gündüze bırakırken, son hatırladığım canavarın keyifli kıkırdamalarıydı.

Çalan telefonla uyandığımda sinirle küfür savurdum.

"Abi biz geldik, şuan dağ evindeyiz." Zihnim bulanıklığından sıyrılırken dinlemeye devam ettim. "Ama kız çetin ceviz çıktı. Gelirken uyanacaktı eterle tekrar bayılttık."

"Gerzek herifler, becerebildiğiniz bir bok var mı ?!" Sinirle nefes verdim. "Geliyorum. Fıratı da alacağım, adamları dizdin mi bahçeye ?"

"Evet abi, dediğin gibi yaptım."

"Birazdan ordayım. Eğer kızı elinizden kaçırırsanız önce bulup onun kafasına sonra da kendi kafanıza sıkın."

"Emredersin abi. "

Telefonu kapatıp kalktığımda kendime gelmek için yüzüme soğuk su çarptım. Aynaya baktığımda karşımdaki adamın gözlerine şaşırdım. Ölü ve soluk değillerdi. Heyecanla parlıyorlardı. İntikamın heyecanıyla ve ateşiyle.

Banyodan çıktığımda elime telefonu alıp Fırat'ı aradım.

"Hayırdır kuzen kargalar bile bokunu yemeden bu saatte beni niye arıyorsun ?" Dedi uykulu, boğuk çıkan sesiyle.

ᴀᴍɪʏᴀɴᴇ ᴍᴀꜱᴜᴍ🕊 (Kırık Kalpler Serisi 1, 2, 3)  Where stories live. Discover now