5

1.8K 133 36
                                    

Jungkook

Jimin hattın diğer ucunda çok kısa bir süre duraksadı. Çekingen bir şekilde cevapladı.

“Şey evet biliyorum ama bildiğimi Yoongi hyunga söyleme tamam mı?”

“Tamam söylemem ama çabuk ol acele etmem lazım”

“Şifre 01091997 galiba birinin doğum günü ama kimin bilmiyorum.”

Jimin’in dediği sayılarla dona kaldım. Bu benim doğum günümdü. Ne yani şifresini bildiğimiz benim doğum günümümü yapmış? Neden ama?

“Jimin bu konuyu daha sonra konuşalım, çıkmam lazım. Şifre için teşekkür ederim ve evin konumunu bana atarsan sevinirim, görüşürüz.”

“Tamam atıyorum şimdi rica ederim görüşürüz.”

Telefonu kapatıp evden çıktım hızlıca aynı zamanda da telefonumu kurcalarsa göreceği şeylerden endişeleniyordum. O hyunglarımla olan mesajları ve galerimde ki fotoğrafları görmemeliydi.

Bunları düşünürken mesaj geldi. Jimin’dendi konumu atmış. Konuma bakarak hızlıca Yoongi'nin evine doğru koşmaya başladım. Evet koşuyordum.

Yaklaşık 10 dakika sonra kapının önüne varmıştım ancak nefes nefese olduğum için birkaç dakika kapının önünde soluklandım. Yürüme mesafesiyle 15-20 dakikalık yolu 10 dakikada varmıştım.

Nefesim düzene girince zile bastım. Kapı saniyeler için de açıldı ama açılmaz olaydı. Çünkü karşıma üstü çıplak altında siyah kısa bir şort giyen ve elindeki saç havlusuyla ıslak saçlarını kurutan bir Min Yoongi çıktı.

Evet kendisine sinir oluyor olabilirim ama kabul etmeliyim ki yakışıklı çok yakışıklı. Kaç saat öyle ağzımın suyu akarken baktım bilmiyorum ama kolumdan tutulup çekilmemle en sonunda kendime geldim.

Beni eve çekip kapıyı kapattı ve kapıyla kendi gövdesi -bakın tekrarlıyorum ÇIPLAK- gövdesi arasında sıkıştırdı. Neredeyse vücutlarımız değmek üzereyken yüzlerimizin arasında en fazla 10 santim vardı ve o bu yakınlıktayken kıs kıs gülerek konuştu.

“Benden bu kadar etkilendiğini belli etme Jungkook.”

bu bölümü yazan aaa-zzz04 yani gönlümün sultanıma (♥) teşekkür ederöm ehe

Psychologists/Yoonkook ✔Where stories live. Discover now