34

995 81 23
                                    

Yoongi

Telefonuma gelen mesaj ile hemen baktım.

Zhao
Yoongi benim jungkook
Merak etme iyiyim ^3^
Zhao beni bir yere getirdi ancak neresi bilmiyorum sana konum atacağım

Ben
Telefonu nerede buldun

Zhao
Onu bayılttım ve bağladım
Neyse bu önemli bir ayrıntı değil seni ahmak neyi bekliyorsun?

Ben
Pardon ya geliyorum aşkııııım ;)

~♥~

Jungkook'un attığı konuma geldiğimde sadece odundan yapılan eski bir ev olduğunu görmüştüm. İçeri girdim ve Jungkook'u aramaya başladım. Gördüğüm görüntü ile şaşırmıştım çünkü Zhao cidden bağlı bir yerde duruyordu. Oysaki ben Jungkook'un benimle dalga geçtiğini sanmıştım.

Polisler arkamdan gelip adamı alınca rahat bir şekilde Jungkook'a sarıldım. Mayhoş eden kokusunu içime çektim.

"Onu nasıl bayılttın?"

Benden ayrıldı ve abartılı abartılı mimiklerle anlatmaya başladı. "Tam arkasına dönmüşken yerdeki sopayı kafasına geçirdim. Sonra beni bağlayacağı iplerle onu bağladım. Nasıl ama çok havalıyım değil mi? Ancak senin beni kurtarman gerekiyordu ama ben kendimi kurtardım."

Güldüm ve saçını karıştırdım. "Ben o sırada seni arıyordum güzelim ne yapayım?"

Konuyu esprisine vurdu. "Ama böyle hiç maceralı olmadıki. Neyse bir daha kaçırıldığımda zahmet olmazsa sen beni kurtar."

Gülüşmelerimiz devam ederken dudaklarına bir buse bıraktım. "Artık evimize gidelim hmm?"

Başıyla beni onayladı ve el ele tutuşup aşağı indik. Arabama bindiğimiz zaman beni şaşırtarak yakalarıma tutundu ve çekip dudaklarımızı birleştirdi. Kolların boynuma sarıp benden karşılık bekleyince beklentisini geri tepmeyip onu belinden tutup kucağıma oturttum. Bana sürtünmeye başlayınca onu kendime bastırmıştım. Ağzımın içine inlediği zaman daha da etkilenmiştim. Ateşli öpüşmemiz devam ederken nefessiz kaldığımız için ayrılmıştık. Bana tahrik olmuş bir şekilde bakarken kendimi tutmamı beklemiyordunuz herhalde?

Bu sefer dudaklarımı boynuna yöneltip hickey bırakmaya başladım. Tabii o sırada ağzından kaçan ufak iniltiler aynen devam ediyordu.

Kendime gelip ileri gitmek istediğini anlayıp dudaklarımı ay teninden ayırdım. "Jungkook devam edemeyiz, biri görebilir-"

Lafımı kesip sinirle konuştu. "Hayır Yoongi, tam da arabadayken bu fırsatı teptirmem."

Ciddi mi yoksa bana kurulan bir şaka mı bu? Ne bileyim Jungkook normalde bu konularda acayip utangaçtır.

Olum diğer bölüm smut bu akşam saat 9 gibi atıcam oruçsuz okursunuz artık amk napim ya da okumayın ramazandan sonra okursunuz qidmwğdke

Psychologists/Yoonkook ✔Where stories live. Discover now