11

1.5K 118 22
                                    

Jungkook

Bir cafe-restoran olan bir mekana gelmiştik. Ben kahvaltımı o ise öğle yemeğini yiyecekti. Orta noktada buluşup brunch yapmaya karar verdik.

Garsona istediklerimizi söyleyip beklemeye başladık. Yoongi beyin bugün ki planı benimle beraber alış-verişe çıkmakmış.

Neymiş efendim anneler onun için çok önemliymiş, annemi annesi gibi gördüğü için iyi görünmesi gerekiyormuş bu nedenden de benden annemin zevkine göre onu giyindirmemi istiyormuş.

Yani sonuç olarak benimle vakit geçirmek için bahanesini bulup gelmişti. Eh itirazım yok sonuçta yakışıklı ama böyle emrivaki yapmasa daha mı iyi olacak ne?

Siparişlerimiz gelmişti. Gelmesini beklerken o bana ben etrafa bakmıştım. Davranışları bir garip gelmeye başladı gibi ya da ben öyle sanıyorum. Evet beni izlemişti ve ben bunun farkındaydım. Bu bir yandan utandırsa da bir yandan da güzel hissettiriyordu.

Büyük bir iştahla bir şey demeden yemeğe başladım. Karşıdan bir kıkırtı gelince yememi durdurup kafamı oynatmadan ona baktım.

"Afiyet olsun Jungkook"

"Aa evet. Sana da."

~♥~

Yemeklerimizi yedikten sonra hesabı istemiştik. Hesap geldiğinde cüzdanıma uzanırken beni durdurup kendisi ödemişti.

Bir de centilmen olması sinirimi bozdu. Resmen adamın hiçbir kusurunu göremedim daha. Ben de ona tatlı ve kahve sözü vermiştim bu arada. Bu konuda mahcup hissettiğimden değildi kesinlikle(!).

Şimdi bir alış-veriş merkezindeyiz. Bir erkek mağazası görüp oraya ilerlemeye başladık. Girdiğimiz anda gözüme bir takım çarptı.

Gri tonları yoğunluklu olan takımın yanına gittim hemen. Elime alıp peşimden gelen Yoongi'nin üstüne tuttum. Tanrım bunu giyerse acayip seksi olurdu.

"Bunu mu beğendin? Birkaç parça daha bakta öyle deneyim."

"Beğenmek ne kelime bayıldım buna. Sen al bu takımı ve denemeye git. Ben başka şeyler de bakıp gelirim."

Sırtından itekleyip kabine doğru ilerlettim onu. O kabinlere giderken etrafa bakınmaya başladım. Takım elbiselerin yanı sıra spor ve gündelik kıyafetler de vardı.

Sweatshirtlerin oraya gittim. Neredeyse her renk vardı burda. Acaba Yoongi'ye ne renk yakışırdı en çok? Hala bakınırken birden aklımda bi' kombin oluştu.

Elime bebek mavisi büyük beden sweat ve siyah dar bir pantolon alıp kabinlere koştum. Tam geldiğimde Yoongi çıkmıştı.

Tamam tahminimden daha da seksi olmuştu. Bunu kabul ediyorum. Acayip iyi görünüyor cidden. Ben onu hala baştan aşağı süzerken biraz abartıp onu utandırdığımı fark ettim.

"Ee nasıl olmuş?"

"Yoongi... baya iyi olmuş. Bunu almadan buradan çıkartmam seni. Bu arada al bunları dene şimdi de. Çıkart artık üstündekini."

Elimdekileri eline tepiştirirken bir yandan da kabinine itiyordum. Tam kapıyı kapatıyordumki kapıyı tutup beni de içeri çekti ve kapıyı üstümüze kapatıp kilitledi.

Ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken bedenimi hafifçe kabin duvarına itip elini omzumun üstünde sabitledi.

"Az önce sen beni mi kıskandın?"

Psychologists/Yoonkook ✔Where stories live. Discover now