9

749 38 35
                                    

//FyodorxReaderxmaffia Dazai, egészségtelen párkapcsolat, párkapcsolati erőszak, öngyilkossági kísérlet, depresszió, szerelem//

//Nem voltam benne biztos, hogy a ship miatt mennyire illik az Agóniába, de a téma mindenképp idevág. Ja, és amúgy szeretem Fyodort, nem azért ilyen, mert utálom.//

Megtanultad, hogyha csak rossz lehetőséged van, mindig a legnagyobb rosszat válaszd. Az meg tud védeni a kisebb fenyegetéstől, de fordítva kizárt dolog. Ez a bizonyosság vezetett végig a fél világon és juttatott el annyi más hely közül épp Yokohamába. A Nyugat nem volt elég messze, a Céhnek nem állt érdekében segíteni, de egy ismeretlen, erős ellenségnél még megpróbálkozhattál.

Fogalmad sem volt, hogy Fyodor szándékosan hagyott futni. Kíváncsi volt, milyen messzire és milyen ügyesen menekülsz előle.

Igyekeztél racionális döntéseket hozni, de azóta lázas őrület uralt, hogy nyitva felejtette az aranykalitkádat. Lehetett teszt, ám akkor már nem törődtél a büntetéssel. Összekaptad, amid volt, és felszívódtál Pétervárról.

*

Bármilyen ügyesen szöktél meg a kontinensről, egy hetet sem éltél túl Yokohamában. Az áldásod mit sem számított. Érthetted és beszélhetted tökéletesen a nyelvet, a sok apró, sötét hajú japán közt mindig figyelemfelkeltő voltál.

Egyre biztosabb lettél benne, hogy rossz helyre mentél, de nem volt más választásod. Akármilyen jól vegyültél volna el a hozzád hasonlók közt, Fyodor, ha akar, ott is rád talál.

Eltelt tíz nap, mióta otthagytad Szentpétervárat, és senki sem volt a nyomodban. Kezdtél megnyugodni. Építgetted a háttértörténeted, és nappal ki sem mozdultál a yokohamai egyetemvárosból. A külföldiek közt már nem voltál olyan feltűnő, mint a kikötőben. Tizennyolc éves, szép arcú lány voltál, aki nem termett kóborlásra.

Nem tudtad magad megvédeni, erre senki sem tanított meg otthon. Hiába menekültél tízezer kilométeren át, ismét egy zárkában végezted, az addiginál sokkal rosszabb körülmények között.

Mivel azt hitték, nem érted, az elrablóid szabadon beszéltek előtted. Emberkereskedők kaptak el, hogy áruba bocsássanak a feketepiacon, pusztán a szláv vonásaid miatt.

Nem akartál szexrabszolga lenni. Ha kibírod azt az életet, Fyodorral maradtál volna. Ám minden szabadulási kísérleted hasztalan volt. Kiütöttek, és amikor legközelebb magadhoz tértél az altatásból, egy bekamerázott szobában voltál, az online aukció pedig kezdetét vette a fejed felett.

Minden mozdulatodat, a kétségbeesett dörömbölésed, még a szitkaidat is közvetítették. Erről mit sem tudtál, sokáig a kamerát sem vetted észre. Lefoglalt, hogy kiutat találj, de hiába próbálkoztál az ajtóval.

Ebből a lehetetlent helyzetből kerültél a Dokkmaffiához. A téged elrabló, külföldi lányokra utazó csempészek már régóta szúrták Mori-san szemét, és elrendelte a kivégzésüket, épp a kiárusításod alatt.

Fegyveresek találtak rád a szobában. Hisztérikusan felnevettél. Idegen arcok voltak, és elhitted, hogy nem Fyodor küldte őket utánad.

A csoport vezetője telefonált, amikor meglátott. Keveset hallottál, de az egyértelmű volt: egyelőre életben maradsz, és magukkal visz a maffiához.

*

Két meglepetést is okoztál Mori-sannak. Először is, egy szakadt selyempongyolában állítottak elé, mert senkinek nem jutott eszébe, hogy felöltöztessen; másodszor kijelentetted, hogy tökéletesen érted őt, nincs szükséged tolmácsra.

Agónia // x Reader oneshotokWhere stories live. Discover now