3. BÖLÜM

2.7K 170 57
                                    

... Aşk tesadüfleri sever...

🌱🌱🌱🌱🌱

Genç adam, elinde kahve, odasının balkonunda oturuyordu. Gece hiç gözüne uyku girmemişti ve başı sersem gibiydi bu yüzden. Kahve bile ayılmasına yardımcı olmuyordu artık.

Bugün İzmir'e gideceklerdi hepsi de. Kerem ne kadar gitmek istemese de Serhat bu konuda fazla sertti. Ama o da onların iyiliğini düşünüyordu. Kerem bunu biliyordu. Ve nihayetinde de o da diğerleriyle gidecekti. Zaten konferansta yarındı.

Genç adamın aklına instagram gelince eline telefonunu aldı ve yine onun profiline girdi. Bakmadığı diğer fotoğraflarına bakıyordu.

 Bakmadığı diğer fotoğraflarına bakıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1.200 beğenme     982 yorum

adel.melek_soylu  Neden bu hayatta istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılırız..!

Kerem önce uzunca fotoğrafa baktı yine. Ve altında ki söze... Ne demek istiyordu ki? Ne anlama geliyordu? Gözü yorumlara kaydığında dayanamayıp göz gezdirdi.

yusuf.türk123: Çünkü bu hayatın oyunudur. Ve bizim de bunu kabullenmekten başka çaremiz yoktur.

Kerem'in kaşları çatıldı yine. Önce ki fotoğraflarında da yine bunun yorumları vardı. Kimdi bu? Adel'in neyi oluyordu? Profili de gizliydi zaten. Fotoğraflarına da bakamamıştı. Acaba sevgilisi miydi onun? Genç adamın bu düşünceyle birlikte elleri yumruk oldu sinirden. Neden olmasındı? Zaten o kendi isteğiyle gitmemiş miydi?

Dayanamayıp mesajların olduğu yere dokundu. Yine ona yazacaktı işte. Son kez... Bir daha yazmaya niyeti yoktu. Zaten artık ne yazabilirdi ki? O cümleleri yazdığında, içindekileri ona söylediğinde geri mi gelecekti sanki? Elbette gelmeyecekti.

Ama kim bilir. Belki de bilmeden o Adel'in yanına gider...

Kerem içindekileri yazıp gönderdi yine.

Genç kızın da kampüste otururken telefonuna bir mesaj gelmesiyle birlikte eline alıp baktı. İnstagramdan, ve Kerem'dendi.

kerem.vuralx

Sen ayrılıp gittin ya benden. Onca zaman birlikte sakladığımız anıları nereye sakladın peki? Aynalara hangi yüzle bakıyorsun?

Öyle bir gittin ki, kalan ne varsa götürdün. Hiç oldun benliğimde.

Genç kız gözyaşlarını akıtmamak için kendini zor tutuyordu. Ama olmazdı. Kampüste, bu kadar insanın içinde yapamazdı. Zaten 1 yıldır ruh gibiydi. İnsanların şaşkın ve hayret bakışlarını üstüne çekemezdi. O hep duygusuz olacaktı. En azından dışarıdakilerin öyle düşünmesini istiyordu.

Adel Melek'te kendince bir şeyler yazdı ve gönderdi.

Kerem'in de telefonuna bir mesajın gelmesiyle birlikte İnstagrama girdi. Elbette Adel'dendi.

İNTİKAM MELEĞİ 2 Where stories live. Discover now