22. BÖLÜM

1.3K 88 29
                                    

Babama sordum:
"dünyanın en hayırlı evladına sahip olmak nasıl bir duygu?"
O da, "ben ne bileyim oğlum, git dedene sor." dedi yaaa.

😂😂😂😂😂

"Defneeee, hazırlanmaya başladın mııı? Yola çıkmamıza az kaldıı." diye aşağıdan doğru seslendi Kerem.

"Başladım kuzen merak etme. Ayrıca sakin olur musun? Uçağa yetişeceğiz, bi relaks yani."

Genç adam da göz devirerek salonda ki koltuklardan birine oturdu. Akşam üzeri hepsi de yola çıkacaklardı. İstanbul'a gideceklerdi artık.

O nişan gecesinden sonra iki hafta geçmişti. Hemen nişan bitiminde de bütün davetliler gittikten sonra herkes salona oturmuş ve Kerim'i dinlemişlerdi. Tabi sonrasında da bol bol özür dilemişti onlardan. Vildan Hanım ve Mehmet Bey dayanamayıp affetmişlerdi oğullarını. Kerem'in affetmesi de biraz - cık zor olmuştu aslında ama sonuçta o da o gece affetmişti kardeşini.

Bir kaç gün önce de Üniversite yaz tatiline girmişti. Oradan da kayıtlarını almışlardı hiç vakit kaybetmeden. İstanbul'da aynı puanla yarışan bir üniversite vardı ne de olsa. Hemen sonra da uçak biletlerini almışlardı. Sonuç olarak, hepsi de İstanbul'a geri dönüyorlardı. Anne ve babalar hariç ama... Onlar da daha sonra döneceklerdi.

Araf'ı da ikna etmek hiçte zor olmamıştı. Çünkü kendisi Defne'nin de gideceğini duyar duymaz kabul etmişti. Nedenini o da şu an bilemiyordu ama birden kabul etmek gelmişti içinden. Kerim'de onlarla birlikte gidecekti elbette. Tabi Bade'yi de bırakmayacaktı. Çünkü ona söz vermişti. Koruyacaktı onu. Abisine vermeyecekti. Abisi her yerde kardeşini aramaya devam ediyordu. İstese verirdi de. Ama vermek istemiyordu. Bunu yaparsa, Bade'ye kötülük yapmış olurdu.

Kerem ve diğerleriyle de zaten tanıştırmıştı onu. Nişan bitimi, onlarla konuştuktan ve kendini affettirdikten sonra Bade durumunu da anlatmıştı. Bir kaç gün sonra da onlarla tanıştırmıştı zaten. Hepsi de çok sevmişti onu. Bade'de onları tabii... Onu da ikna etmeye hiç gerek olmamıştı. Çünkü Kerim, ona İstanbul'a gideceğini ve onun da gelmesini istediğini açık bir dille belirtmişti. Genç kız başta şaşırsa da, hemen kabul etmiş bulunmuştu. Sonuçta ucunda abisinden kurtulmak vardı. Onlarda şu an hazırlanıyorlardı evde. Adel ve diğerleri de öyle...

Bütün gençler de akşam üzeri o uçağa binecekti. Aslında kendi arabalarıyla da gidebilirlerdi ama onlar istememişti. Uçağı tercih etmişlerdi. Ne de olsa onunla daha az vakitte ulaşılıyordu varış noktasına.

**********

Adel Melek bavulunu hazırladı. Gerekli olabilecek her şeyi koydu. Saate baktığında 3'e geliyordu. Ve uçağın kalkmasına 3 saat kalmıştı.

Aslında istedikleri saatte kalkardı o uçak. Geç kalıp kalmamalarına kimse hiç bir şey söyleyemezdi. Çünkü kendi jet uçaklarıyla gideceklerdi. Kerim'indi o uçak. Ama onlar yine de tam zamanında orada olup yola çıkmak istiyorlardı.

Adel önce duşa girdi. Yaklaşık 15 dakika sonra da duştan çıkarak üzerini giyindi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
İNTİKAM MELEĞİ 2 Where stories live. Discover now