15. BÖLÜM

2K 150 84
                                    

Yaşın ilerledikçe çok arkadaşa sahip olmanın daha az önemli olduğunu, ve gerçek arkadaşlara sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın...

💟💟💟💟💟

"Nasılsın bakalım Adel?" diye yüzünde ki alaycı bir sırıtmayla sorarak ona biraz daha yaklaştı Kuzey. Genç kız onun sorusunu es geçerek, "neredeyim ben?" diye sordu. Ardından da genç adama gözlerini kısarak baktıktan sonra, "ve en önemlisi, sen kimsin?" diye sordu. Kuzey'e ise sadece, şaşkınlıkla ve afallamış bir şekilde ona bakmak kaldı...

Bir süre sonra da hafifçe kaşları çatıldı.

"Beni hatırlamıyor musun?" diye sorduğunda Adel'de, "hatırlasaydım eğer 'sen kimsin' diye sorar mıydım?" diye sorusuna soruyla karşılık verdi. Tek kaşını da kaldırmıştı. Kuzey hâlâ şaşkındı. Böyle bir şey de beklemiyordu. Demek ki hafızasını kaybetmişti. Hem, Adel koma da değil miydi? Ne ara uyanmıştı o zaman? Ama genç adam bunu fazla sorgulamak istemedi. Hafızasını kaybetmesi çok iyi olmuştu. Bunun sevinciyle birlikte sadece o takılmıştı aklına. Bu da çok işine yarayacaktı. Adel'in yanına oturdu gülümseyerek.

"Kaza sonucu hafızanı kaybetmiş olmalısın. Ben Kuzey, senin arkadaşınım. Hatta Hira'da var. Biz 3'lü grubuz. Çok iyi aramız." dedi. Adel başını ona çevirerek;

"Peki o nerede? O'nu hatırlar gibiyim sanki." diye sordu. Genç adam derin bir nefes aldı.

"O, öldü."

Genç kız kaşlarını çattı hemen. Ve birden ayağa fırlayarak, "neee?!" demesi bir oldu. Kuzey sırıtmamak için kendini zor tutuyordu. Ama başardı da. Yüzü düz bir haldeydi şu an.

"Adel, önce otur lütfen. Sana anlatacağım zaten." dedikten sonra Adel'de derin bir nefes alıp kalktığı yere geri oturdu. Ve soru dolu bakışlarla Kuzey'e bakmaya başladı.

"Kim yaptı bunu ona?!"

"Her şeyi anlatacağım." dedi ve bir süre sessiz kaldı. Ardından konuştu yine.

"Senin bir de sevdiğin biri var. Çok seviyorsun onu. Adı da, Bulut."

Adel kaşlarını çatarken, "eee, ona ne oldu? O nerede şimdi?" diye sordu meraklı bir şekilde. Sesini de endişeli tutmaya özen göstermişti.

"O da..." diyip sustu ve kısa bir süre sonra devam etti. "Öldü."

Adel'in kaşları daha nasıl olabiliyorsa gittikçe çatılıyordu. Tekrar Kuzey'in sesini duydu.

"Ve ikisini de aynı kişi öldürdü."

Genç kız ellerini yumruk yaptı.

"Kim?!" diye sordu öfkeyle. Bir süre hiç ses çıkmadı Kuzey'den. Kısa dakikaların ardından sonunda cevap verdi.

"Kerem."

Adel Melek başını aniden kaldırıp karsısında ki genç adama bakmaya başladı. "Kerem mi? O da kim?" diye de sorması bir oldu. Kuzey'in ise aklında şeytani fikirler dolaşıyordu. Adel'in kayıp hafızasını kullanarak, her şeyi yaptırabilirdi ona.

"Seni seven kişi. Ama sen Bulut'u sevdiğin için, onu öldürdü."

"Peki ya Hira? Onu neden öldürdü?"

"Çünkü o da senin arkadaşın. Kerem senin etrafında kim varsa, bütün sevdiklerini öldürmeyi planlıyor. Sıra bana da gelecek."

"Ama neden?" diye sordu hemen genç kız.

İNTİKAM MELEĞİ 2 Where stories live. Discover now