13. BÖLÜM

2.3K 149 72
                                    

Anlaşılmak için kendinizi yıpratmayın. Anlaşılmak biraz da karşınızdakinin sizi ne kadar anlamak istediğiyle alakalı.

🌻🌻🌻🌻🌻

"Hayır, böyle bir şey olmayacak. Başka bir plan buluruz!" diye bağırdı Kerem. Hepsi de eve geldiğinde Adel onlara aklına gelen planı anlatmıştı. Ama hiçbiri de sıcak bakmamıştı. Hâlâ daha öyleydi.

"En makul plan bu Kerem. Hem, ne var ki planda? Gayet güzel işte."

Kerem, Adel'e sinirle bakmaya başladı.

"Hayır dedim. Seni tehlikeye atamam. Olmaz!"

Genç kız da sinirlenmeye başlamıştı artık. Birden ayağa kalkıp bağırdı o da.

"Yeter Kerem! Bu plan uygulanacak! Onun hemen bulunup yakalanmasını istiyorum ben!"

Diğerleri de şimdiye kadar sessiz kalmışlardı. Ama onlarda bu plana sıcak bakmamışlardı. Burası bir kesindi. Kerem hâlâ ona kaşları çatık bir şekilde bakıyordu. İstemiyordu işte. Sevdiği kızı tehlikeye atmak istemiyordu. Adel'in kendi isteğiyle tehlikeye gitmek istemesini de istemiyordu o. Onun amacı sevdiğini korumaktı. Ama Adel buna izin vermiyordu ki. Bilerek tehlike yaşamak istiyordu kendi isteğiyle.

Bir süre sonra da Enes konuştu.

"Adel, Kerem haklı. Bu plan çok tehlike içeriyor."

Adel bıkkınlıkla derin bir nefes aldığı sırada Hira konuştu bu sefer de.

"Evet, çok doğru. Başka bir plan buluruz biz."

"Ya tamam, kabul ediyorum. Biraz çılgınca bir plan olabilir ama ben Kuzey'in bir an önce bulunmasını istiyorum ve kimsenin aklına da kısa zamanda bundan daha iyi bir plan gelmez." derin bir nefes alıp tekrar konuştu Adel.

"Bakın, eğer biz onu hemen bulamazsak, o boş durmayacak. Bunu siz de biliyorsunuz."

Kerem konuştu yine.

"Sadece sen değil, biz de onun hemen bulunmasını istiyoruz." ardından da başını iki yana olumsuzca sallayarak devam etti. "Ama bu olmaz. Seni tehlikeye atamam! Hiçbirimiz de buna izin vermeyiz."

Ama genç kız kafasına koymuştu. Bundan daha iyi bir plan olamazdı. Böyle düşünüyordu ve düşündüğünü de biliyordu. Bu plan uygulanacaktı işte.

"Ama Kuzey'in hemen bulunması için bu plan çok iyi." hepsinde tek tek gözlerini gezdirdi ve daha sonra devam etti. "Madem onun bulunmasını hepimiz de istiyoruz. O zaman yapalım bu planı."

Hepsi de düşüncelere dalmıştı. Evet, hepsi de şu an herşeyden çok istiyordu Kuzey'in bulunmasını. Ama bu, yine de bu planın tehlike taşıdığı gerçeğini değiştirmiyordu ki. Hele Kerem hiç istemiyordu. Ya sevdiği kıza bir şey olursa? İşte sürekli bunu düşünüp duruyordu ve düşünmeden de yapamıyordu. Başını iki yana sallayarak, "hayır olmaz, ben, ben seni bile bile tehlikeye atamam." demesi bir oldu. Adel'de oturduğu yerden kalkıp sevdiği adama doğru ilerledi ve elinden tuttu. Ardından sakin ve naif bir sesle;

"Biliyorum, çok çılgınca bir plan bu ama uygulayalım. Göreceksiniz bak, bana hiç bir şey olmayacak. Çünkü siz de varsınız. Ve eğer benim yanımda olmaya devam ederseniz bana hiç bir şey olmaz ki." diye konuştu duygusal oynayarak. Bu planı gerçekleştirmek istiyordu. Hepsinde tek tek gözlerini gezdirdi. Ve o kararsız bakışları fark edince, son kozunu da oynamak istedi. Kabul ettirecekti işte. Kafasına koymuştu bir kere...

İNTİKAM MELEĞİ 2 Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin