Obaveštenje

631 21 3
                                    

Heeeeejjjj ljudii!
Želim da vas obavestim samo da u petak objavljujem novu priču!

Heeeeejjjj ljudii!Želim da vas obavestim samo da u petak objavljujem novu priču!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Relics:
Curse of the Ring

Nadam se da će vam se svideti!


,,Katarina!" Tesa prosikta, udarajući u vrata kako svetla zatrepere a ja sa zaledim u mestu. ,,Pusti me da uđem!" Bespomoćno sam gledala u vrata sve dok svetlo nije potpuno otišlo. Oštro uzdahnem i otključam vrata, čujući smeh u mojoj glavi. Tesa me zgrabi za nadlakticu, zaustavljajući me u tamnom hodniku.

Ne znam šta se dešava, ni zašto mi ona pomaže, kako uopšte zna niti šta namerava da uradi. Osećala sam se jadno, sakrivajući iza cure koju uopšte ne volim, dok je nešto jasno išlo prema nama.

,,Šta se-"

,,Kad ti kažem trči, idi što brže možeš u učionicu istorije." Smrknem se ali kimnem, posmatrajući hodnik pažljivo.

,,Hajde da igramo, Viteže." Taman glas me saseče kako odzvoni kroz hodnik, a Tesa se zaledi u mestu. Daleko od nas, na kraju hodnika crna figura se pojavi, sada u obliku čoveka sa velikim crnim ogrtačem i kapuljačom. Mogla sam osetiti zlo iz njega, kao u valovima je izlazilo i ispunjavalo celu školu. Nisam znala gde su učenici i profesori, kako nisu primetili nestanak struje ali nisam ni mogla razmišljati o njima.

,,Nemoj samo da mi staneš na prste, srce." Tesa se naceri i stvorenje suzi svoje plamteće oči na nju. Lice mu je bilo prekriveno senkama, tako da su samo oči i zubi bili vidljivi ali je njegova aura ulevala strah u kosti.

,,Mislio sam biti blag. Ali saplela si se o svoj jezik u smrt."

,,Bla bla bla." Prevrne očima i ja je pogledam iznenađeno, a iskreno i malo preplašeno. Ona se okrene prema meni i pogleda me smoreno. ,,Zašto zlikovci uvek imaju potrebu za svoj neke velike govore? Druže, imam ja šta raditi danas." Trepnem par puta, gledajući između besnog stvorenja i nje.

Nije moguće da mi se ovo dešava...

Vortex [ UREĐUJE SE ]Where stories live. Discover now