[8] De weddenschap

241 9 11
                                    


"Oke dus na de eerste twee weken thuis, ben ik drie weken ben ik bij jou. Dan ga ik drie weken naar Blaise. En daarna zijn we weer naar school. Dat moet ik kunnen overleven. Denk ik." Mompel ik.

Draco en ik zitten op de trein naar huis. Het is vakantie. Sirius Black is nog niet gepakt en het is eindelijk een keer een beetje een normaal schooljaar geweest. Wel bleek de Lupin professor een weerwolf te zijn.

Niet dat mij iets uit maakt.

Ik wil niet naar huis. Ik ben bang voor mijn vader, die vrij gekomen is. Ik ben bang voor het feit dat mam er niet zal zijn. Ik ben bang dat ik er niet levend uit kom. Ik ben bang dat als ik terug ga naar school ik anders zal zijn.

Ik ben gewoon bang.

Draco zucht, "Is het zo erg thuis?" Ik doe een mentale oogrol. "Ja. Ik ben dan alleen. Wat moet ik ooit gaan doen?" Vraag ik geërgerd. "Weet ik veel. Erger je broer. Eet eten. Doe iets aan je haar. Weet ik veel, wat doen meisje?" Vraagt hij.

"Nou gewoon hetzelfde als jij. Maar ik kijk geen porno. Ah shit, dan heb ik gelijk een paar uur per week over." Zeg ik grinnikend. Hij gooit zijn cape naar me, "Hou je kop Leila Crabbe, ga make-up doen ofzo."

"DUDE. Dat is Seksistisch. Merlin, jij hebt nog veel te leren over meisje voor ik jou vertrouw met een vriendin." Roep ik. "Elk meisje zou blij moeten zijn met mij, ik zou het beste vriendje ooit zijn." Zegt hij.

Ik grinnik, "Wowwww ego much? Jij zou een vriendin niet meer dan twee weken kunnen houden." Hij haalt een wenkbrauw op, "Is dat een uitdaging?" Mentale oogrol. "Nee, Draco nee. We zeggen geen weddenschap op een relatie van jou. Dat is hoe ze eindigen." Probeer ik hem uit te leggen.

"Wat nou hè, als ik jou vertel waarom ik niet meer bij Taylor Swift in de buurt mag komen als jij wint." Zegt hij achterbaks. Ik spring op, "JE MAG NIET BIJ HAAR KOMEN?! HEB JE EEN STRAATVERBOD?!" Roep ik.

Hij grinnikt, "Yep. Maar je zal nooit weten hoe, als je deze weddenschap niet aanneemt." Ik rol met mijn ogen, "Oke dan, je hebt me. Als jij na de vakantie binnen twee weken een relatie krijgt én dat langer dan drie maanden kan vol houden, win je."

"Wat krijg ík als ik win? Wat natuurlijk gaat gebeuren." Vraagt hij met een grijns. Ik haal een wenkbrauw op. Zijn mond valt open, "Kom ik er eindelijk achter?!" Roept hij terwijl hij naar zijn hart grijpt.

"Alleen als je wint." Zeg ik terwijl ik mijn benen op zijn schoot gooi. "IK GA DIT ZÓ WINNEN. Ik moet weten hoe je je been hebt gebroken." Roept hij. Ik schud lachend mijn hoofd, "Vincent en ik waren gewoon een beetje dronken." Mompel ik.

Draco schiet in de lach, "Leila, je hebt twee weken niet kunnen lopen. Dat was niet een beetje. Ik ben eeuwig blij dat het gefilmd is." Roept hij. "Drake, het ging Viral. Als je niet helemaal een internet noob was had je al lang gezien. Maar nee." Zeg ik en ik speel met een pluk haar.

"NU PEST JE MEE GEWOON." Roept hij boos. Ik haal mijn schouders op, "Niet mijn schuld." Hij gooit mijn benen van mijn schoot af en stompt me. Ik grinnik. Hij rolt met zijn ogen, niet mentaal deze keer.

"Hey, maar kunnen we niet nog even naar Potter voordat we hem twee maanden niet meer kunnen irriteren." Zegt hij dan. Ik spring op, "YESSSS. Mijn hobby." Zeg ik terwijl ik in mijn handen wrijf.

Hij grinnikt, "Hetzelfde." Ik leun tegen de muur, "Maar jij irriteert niet jij bent gewoon gemeen. Als je dat wéér doet, trap ik je waar het licht niet komt." Zijn ogen worden groot. Ik haal een hand door mijn haar, "Zolang je het maar weet."

Hij mompelt, "Ja, ja, we willen niet dat ik zoals Crabbe eindig." Ik haal een wenkbrauw op, "Ik?" Hij schud zijn hoofd, "Je broer slimme. Nadat hij die Finnigan jongen begon te beledigen."

"Ohja... Ja, dat zou wel gebeuren. Maar ik zou geen spreuken op jou afvoeren. Alleen een trap laat je al op de grond rollen denk ik." Zeg ik terwijl ik de deuren van de Coupe open maakt.

Ik hoor hem luid slikken. "Je bent eng als je boos bent." Zegt hij dan. Ik pak mijn koffer, "Weet ik. Het is mijn superkracht." Hij zucht, "We hebben dit gesprek al gehad. Je. Bent. Een. Heks."

Ik rol met mijn ogen, "I don't care. Als ik een superheld wil zijn dan word ik een superheld. Zou jij ook moeten doen."

Everything except perfect ~Harry Potter Fanfic~Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ