[23] Leila Fucking Crabbe

224 11 18
                                    


Seamus Pov:

Misschien is voor nu wel onze vorm van altijd.

Ik zei het met zoveel zelfvertrouwen. We hebben net even zitten praten naast de school en het ging zo goed. Wow Ik ben een idioot, ik heb het sowieso verpest bij haar. Wat moet ze wel niet van me denken?! Maar, als dat mijn doel bereikt, is het goed. Ze moet stoppen met die longverneukers.

Ik moet toegeven dat ik door de afgelopen, ik denk, twee jaar aardig aan haar gehecht ben geraakt, aan de rare manier waarop ze me probeert te beledigen, aan het feit dat ze nooit gaat toegeven dat ze me stiekem wel mag, aan de wolk van mysterie die altijd om naar heen hangt, gewoon, aan alles van haar.

We hebben nooit samen gepraat over hoe mijn vader dood ging. Het was roken. Hij kreeg een ziekte door al de giftige stoffen na dertig jaar roken. Ik, ik denk dat ik zelf het deed omdat het hem een beetje terug leek te brengen.

Maar afgelopen vakantie zag ik mam opnieuw instorten. Dit hele Voldemort is terug ding eist zijn toll op bij haar. De stress op haar werk word ook met de dag meer. Ze stort zich erin, zodat ze niet hoeft te denken aan wat waar is en wat niet.

Ze kan mij niet verliezen.

Dus ik stopte. Dean had het amper door, want ik ging nog steeds naar de plek naast de school. Wachten op Leila denk ik. Ik, ze doet iets met mijn hoofd. Het is alsof de wereld schud als ik haar zie. Het is vreemd.

Als we het toch daar over hebben, toen ze vorig jaar met Harry was, was ik echt bang dat we geen vrienden meer konden zijn. Als je ons überhaupt vrienden kan noemen, het is zo vreemd tussen ons, leuk, maar vreemd.

"Seamus!" Roept iemand ergens naast me dan. Ik kijk gelijk op, Hermione staat tegen de deur van de school aan. Leila wil dat ik Harry gelooft, zij gelooft Harry, dus wat Hermione ook te zeggen heeft, is vast wel de moeite waard om naar te luisteren.

"Hey. Is er iets?" Vraag ik terwijl ze naar me toe loopt. Even kijkt ze naar rechts en links. Alsof ze checkt of er duiven (OVERHEIDS CAMERA'S, YOU CANT CONVINCE ME OTHERWISE) zitten.

Dan haalt ze iets uit haar zak, "Harry Ron en ik beginnen een klein klasje waarin we echte DADA krijgen. Harry zal de lessen geven." Zegt ze, ze stopt iets in mijn hand en loopt door alsof er niks gebeurt is,

Wow, die Harry is wel heel zeker van zijn zaak. Ik denk niet dat mam het fijn zou vinden als ik ga. Maar aan de andere kant, ik heb gezegd dat ik Harry voor nu zal geloven. En als die drie domme er zijn zal Leila er ook wel zijn.

Misschien moet ik het wel een kans geven.

WACHT WAT.

Oh jeetje, Leila zegt dat ik iets zou moeten doen en ik doe het. Leila is ergens en gelijk ga ik ernaar toe. Leila is vrienden met de domme drie dus ik ben opeens oké met hun in de buurt. Leila fucking Crabbe, zo noemde ik haar vroeger. Nu is t meer, Leila die ik wil fucke Crabbe. OH NEE, NIET ZO DENKEN. Maar Merlin, ja.

Die meid doet écht iets met mijn hoofd.




















A/N

*insert final countdown music*

IT'S THE WORST WRITEBLOCK
TUTUTUTUUUUU
TUTUTUTUTU
TUTUTUTUUUUU
TUTUTUTUTUTUTU
TUTUTUTUTUTUTUTUTUUUUUUU
TUTUTUTU

Het is echt vreselijk iemand red me van deze inspiratieloze dagen.

Everything except perfect ~Harry Potter Fanfic~Where stories live. Discover now