[15] Het ball

249 9 50
                                    


"Draco! Niet zo aan mijn haar trekken! Dat jij er als een ei uit wil zien betekent niet dat ik dat ook wil, gatver." Roep ik boos. Hij rolt met zijn ogen, "Je wou het toch gekruld, wacht maar gewoon. Ik heb mijn moeder dit zien doen vanaf dat ik een baby was."

"Oké, oké, schiet alleen een beetje op, ik wil wel op tijd zijn. Harry en ik moeten de openingsdans doen." Zucht ik. Hij stopt een speldje in mijn haar, "Ik had niet verwacht dat je met hem zou gaan. Je kon iedereen krijgen, dat weet je toch?" Mentale oogrol. "Ja, maar ik wil met hem. Hij is aardig en heeft dezelfde soort grappen als ik." Zeg ik.

"Wat jij wilt hè, je bent klaar." Zegt hij dan. Ik sta op van mijn stoel en loop naar de spiegel. Draco heeft mijn haar ingevlochten bovenin, verder naar beneden is het gekruld, net zoals de voorste paar plukken en om het af te maken zitten er parel speldjes in. Mijn mond valt open.

"Wow. Dankje." Fluister ik zachtjes. Hij glimlacht, "Geen probleem. En nu met je reet in je jurk, je date staat te wachten." Ik loop naar mijn kast, "Ja, bedankt Drake." Hij schud zachtjes zijn hoofd, "Geen probleem. Komop aankleden nu." Ik grinnik en hij loopt de kamer uit.

Voorzichtig haal ik mijn jurk uit de kast. Het is een lange zwarte jurk, met een soort doorzichtig stof eroverheen waar bloemen op zijn gemaakt. Hij is prachtig. Voorzichtig trek ik hem aan, en met veel moeite krijg ik de rits op mijn rug dicht. De rok valt losjes om mijn benen heen. Hij zit perfect.

Snel doe ik een paar haken aan en smeer ik wat mascara op mijn wimpers. Fun fact, ik kan al op hakken lopen vanaf dat ik zeven was. Ik moest het leren van mijn moeder om een goede dame te kunnen zijn. Niet geweldig maar oké, is wel handig nu. Ik loop soepel mijn kamer uit naar de grote hall.

Voorzichtig loop ik de trap af. Beneden staan Harry en zijn vrienden al te wachten. Het Hermione meisje staat bij Krum, wat zou er tussen die twee spelen? Nouja, maakt niet uit. Ik voel iedereen naar me staren, zelfverzekerd loop ik door. Harry's mond valt open.

"Wow, gewoon wOw." Harry's stem slaat over. Ik grinnik, "Jij ziet er ook niet verkeerd uit meneertje." Hij pakt mijn hand, "Dankje. Kom, we moeten zo gaan." Zegt hij dan. Ik glimlach, "Ja." Zijn wangen zijn verlood en hij komt moeilijk uit zijn woorden. Ik grinnik, "Ik heb Harry Potter verlegen gemaakt." Hij rolt met zijn ogen, "Don't flater yourself." Zegt hij en we lopen de zaal in.

Alle ogen zijn op ons gericht.

-||-

"Komop, dat was leuk!" Zeg ik lachend. Harry grinnikt, "Oke, oke, maar ik dans niet meer. Ik ben doodop." Ik pak zijn hand, "Laten we naar buiten gaan!" Roep ik enthousiast. "Sure." Zegt hij lachend terwijl ik hem meesleep door de gang richting twee grote deuren.

We staan op het balkon. "Oh, dat was niet de bedoeling, maar best wel vet." Zeg ik lachend. Hij grinnikt en gaat zitten op het randje. Voorzichtig klim ik naast hem. Hij verteld iets over Ron, maar ik let niet zo op. Het uitzicht is geweldig.

Bijna de hele avond hebben we samen gedanst. Het was geweldig. Eerst langzaam, iedereen keek toe. En steeds wilder en meer energiek. We hebben gedronken en gegeten. Het was gewoon geweldig, elke minuut.

"Ik had nooit verwacht hier te zitten met jou." Fluister ik zachtjes. Hij glimlacht en kijkt me aan, "Ik ook niet, maar het is beter dan ik mogelijk had kunnen verwachten." "Ja... het voelt een beetje als een droom." Zeg ik zachtjes. Ik voel een koude rilling over mijn rug gaan van de kou.

"Hier." Zegt hij en hij hangt zijn vest om mijn schouder. Ik glimlach dankbaar, "Dankje. Je bent de ergste nog niet, wist je dat?" Ik ga zitten richting hem. Hij grinnikt, "Dat heb ik gehoord. Maar uit jou mond klinkt het toch een beetje beter."

Ik veeg verlegen een haar achter mijn oor. WACHT STOP. IK?! VERLEGEN?! NO WAY. Deze guy is te goed voor me ik ga dit niet overleven. Oh my hij komt dichterbij. Hij gaat me zoenen. Merlin's regenboog sokken hij gaat me zoenen. Ik ga zoenen. Red me. Hij is te goed voor deze wereld.

Ik buig in en voel zijn lippen op de mijne. Hij smaakt precies zoals ik verwachtte dat hij zou smaken. Naar familie en heel veel snoep. Oh bloody hell. Ik leg mijn armen om zijn nek heen en ik voel zijn armen om mijn heupen.

"Heilige kaassaus." Mompel ik zachtjes. Harry schiet in de lach en al snel doe ik mee. Zachtjes zoent hij me opnieuw. "Sukkel." Fluistert hij dan. Ik grinnik, "Idioot."










A/N,

I THINK OF THE NIGHT IN THE PARK
IT WAS GETTING DARK AND
WE STAYED UP FOR HOUR,
WHAT A TIME WHAT A TIKE WHAT A TIME
YOU CLINGED ON MA BODY
LIKE YOU WANTED IT FOREVER,
WHAT A TIME WHAT A TIME WHAT A TIME
FOR YOU AND I
WHAT A TIME WHAT A TIME
FOR YOUHOUHOUHOU YOU AND I

Oké sorry K hou van dat nummer en t zit in mn hoofd.

In dit hoofdstuk zag ik me evht een lachende Harry en Leila die door de gangen rende en gwn happy vibes en UGH.

Ik wil dit.

Byezzzzz

Everything except perfect ~Harry Potter Fanfic~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu