[37] Zou je me haten?

170 11 32
                                    



"Hey pa, hoe hebben jullie me eigenlijk uit de toren gekregen." Vraag ik terwijl ik mijn oordopjes uit mijn mp3 speler haal. Ik loop naar beneden vanaf de trap. Eigenlijk moet ik alleen maar uitrusten.

Na die avond in de toren viel mijn hoofd uit. Nou ja, niet echt, ik viel gewoon flauw van alle druk en te weinig eten. Toen ik wakker werd lag ik in de ziekenboeg, met alle Weasleys en mijn vaders bij me.

"We hebben andromeda gehaald om je op te halen van daar boven. De andere deatheaters hadden je laten liggen. Draco leek terug te willen gaan, maar mocht niet van Snivellus, al kon ik dat niet heel goed zien in het gevecht." Zegt Sirius en hij geeft me een kop koffie aan.

Ik pak het dankbaar aan, "Ik wist dat Draco me nooit achter zou laten. Maar ook Da de rest me wel achter zou laten. Hey, maar, heeft Tante Andy ook een teken?" Vraag ik verbaasd.

Sirius knikt, "Ja. Voordat ze disowned werd had ze al een teken. Ze heeft het er af geprobeerd te halen, maar dat is nooit gelukt." Remus pakt ook een kop koffie, "Ze wil er nog altijd een soort tattoo over heen zetten. Dat kan jij later ook doen."

"Dat zoek ik dan wel weer uit. Eerst maar is uit deze bende komen. Ik kan al amper geloven dat Harry nog met me wil praten. Ik kan echt nog steeds niet geloven dat hij alles gezien heeft." Zucht ik en ik plof op dr bank neer.

Remus komt naast me zitten, "Het is ook voor hem niet makkelijk. Maar hij heeft Hermione en Ron en ik weet zeker dat ze hem helpen en steunen. Jij aan de andere kant hebt Draco, en echt ik heb niks tegen de arme jongen, maar het is niet echt dat hij je in de makkelijkste situaties krijgt."

"Ik weet het, ik weet het. Maar we zijn al vrienden vanaf we twee waren. We hebben alles samen gedaan vroeger. Onze ouders wouden ons uithuwelijken, zo close waren we. Ik zou nog steeds door het vuur rennen voor hem." Zeg ik rustig.

Sirius fronst, "Echt? Irma? Had ik niet van haar verwacht." Ik knik zachtjes, "Het was niet haar idee, maar Narcissa haalde haar over." Remus pakt zijn beker van de koffietafel, "Hebben ze dat plan afgekapt toen Irma ziek werd of toen jullie naar hogwarts gingen of hoe bestaat dat nu niet meer?"

Ik schud mijn hoofd, "Nee, toen stond dat nog op volle sterkte toen. Toen Drake en ik veertien werden is hij uit de kast gekomen. Zijn ouders deden er niet al te moeilijk over en dat plan werd geschrapt." Remus knikt zachtjes, "Dat klinkt logisch. Aangezien Narcissa zelf niet eens van alleen mannen houd."

Sirius staat op, "Haha, ja, ik weet nog toen James Marleen en haar betrapte. Het was een fiasco van hier tot tokio. Wel grappig, we plaagte haar er altijd mee." Remus spring op, "Nu je het zegt, ik moet de planten bij haar nog water geven. Ik ben vanavond voor het eten weer terug. Zal ik chinees meenemen?"

"Ja prima, maar komt Harry niet eten? Ik zou maar voor de zekerheid voor vier meenemen." Zegt Sirius terwijl hij de bekers in de wasbak zet. Remus glimlacht, "Komt voor elkaar. Hou van je en tot zo." Zegt hij tegen Sirius. Die lacht schaap achtig terug, "Ik ook van jou, ouwe weerwolf van me."

Remus rolt met zijn ogen, "Fuck you doggy." Sirius grinnikt, "Graag." Ik maak een kots geluid, "Ik zit erbij!!!" Roep ik hard. "Ohja, ik zie je zo weer kleine. Of kom je mee?" Zegt Remus nadat hij een kus op m'n haar plaatst.

Mee naar Marlene. Klinkt goed, heb ik nog nooit gedaan. "Oké... Ik wou er toch nog een keer naartoe. Maar dan moet ik wel doen alsof ik je niet ken. Weetje wel, voor death eaters." Zeg ik dan.

"Prima. Dan zie ik jullie zo. Zeg haar gedag van mij!" Roept Sirius. Ik zwaai hem gedag en we lopen weg.

-||-

"Hey mam? Denk ik.

Ik ben nog nooit echt geweest hier. Sorry daarvoor. Reem zei dat ik gerust tegen je kon praten. Dus nu doe ik alsof je me kan horen ofzo. Het zou leuk zijn als dat ook echt zo is, anders ben ik nu wel een beetje hopeloos.

Ik heb je leren jas aan. Tenminste, nu is het mijne. Ik vind het geweldig. Ik meen het, het is net een trui maar dan beter.

Wat zou je van me zeggen als je me zou kunnen zien? Wow, wat een zielige loser? Ik weet het niet. Ik wil het weten. Ik zou willen dat ze je nooit gepakt hadden. Maar je hebt gedaan wat je kon. Je hebt gevochten.

Dat ga ik ook doen weetje, dat klinkt misschien een beetje sullig, maar het is waar. Dat teken definieert mij niet. Ik ben meer dan dat. Dat was gewoon een opoffering aan mijn oudste vriend.

Zou jij er ook zo over denken? Melin wat had ik graag gewild dat je hier was. Je bent zo geweldig in alle verhalen, ik bedoel maar, fk badass queen. Moet ook wel als je bevriend bent met Sirius. Mn pa heeft meer tattoos dan ze verkopen in n winkel.

Ik blijf maar ratelen, jeetje. Remus staat te wachten op me achter de kerk, dus ik ga er weer eens vandoor.

Ik zal aan je blijven denken mam, deze zijn voor jou."

En ik spring op, leg mijn bloemen neer en loop voorzichtig weg.

Everything except perfect ~Harry Potter Fanfic~Where stories live. Discover now