[21] Schrijven

220 10 8
                                    


Hey Harry,

Ik mag je eigenlijk niet schrijven, er staan ogen op ons. Vandaar dat dit een Muggle brief is, ik hoop dat je oom hem niet gepakt heeft. Ik wou je gewoon nog even bedanken, voor alles. Het is hier zo veel beter dan het was bij de Crabbes, ondanks dat de Weasleys niet mogen weten wie mijn echte ouders zijn.

Ik kan niet te veel zeggen over alles, want ik weet niet bij wie deze brief uit komt. Maar ik ga proberen zo'n feletoon te kopen en dan kunnen we via die praten. Ik kan ook mijn naam er niet onder zetten, maar je weet wie ik ben.

Hou van je,
xx LMB

Rustig leg ik mijn 'pen' neer. Hermione heeft me dit gegeven om Harry te schrijven. Alles wat ik nu moet doen is deze naar het postkantoor brengen. De Deatheaters weten daar niks over, dus het moet veilig zijn.

Dan pak ik een perkament en mijn veer.

Hey Drake

Sorry dat Ik zo snel weg was voor de vakantie. Het was allemaal best heftig. Ik leef nu op Hogwarts zelf. Het is best wel gezellig. Ik breng mijn dagen door in de bibliotheek en door thee te drinken met de professoren.

Hoe gaat het bij jou? Overleef je het een beetje daar? Ik hoop het. Je kan helaas niks terug sturen, na alles van het toernooi mogen er hier geen uilen meer komen. Ik verstuur dit met de uilen post in hogsmead.

Xx,
LMC.

Als ik mijn oude initialen onder de brief zet voel ik me slecht. Ik wil niet tegen hem liegen, maar het moet. Ik weet niet aan wie hij het zal vertellen en het zou alles in gevaar kunnen brengen.

Ik sta op van mijn bureau en loop mijn kamer uit. Zonder enige moeite glij ik naar beneden via de trapleuning. Met een klein sprongetje land ik in de gang. "Reem! Sirius! Ik ga even een rondje lopen!" Roep ik hard. "Ik ben hier." Zegt Sirius dan ineens achter me.

Ik spring op, "Jeumig pap, ik schrik me dood." Zeg ik geërgerd. "Ik was bij Buckbeak. Maar veel plezier, heb je je mes mee?" Vraagt hij wijzend naar mijn tas. "Ja, al begrijp ik niet waarom ik die mee moet nemen. London is ook weer niet zo eng." Zucht ik.

"Ja, maar je mag onder geen enkele omstandigheden je stok gebruiken. Ik wil gewoon dat je veilig bent." Zegt hij en hij haalt mijn jack van de kapstok en gooit hem aan. "Oké, Dankje, ik ben terug in maximaal een half uurtje." Zeg ik terwijl ik mijn jas aan doe.

Het voelt slecht om hem niet te vertellen over de brieven. Maar ik weet ook dat het niet zou mogen en Draco maakt zich denk ik zorgen. Het is het enige wat ik kan doen.

-||-

"Hey! Wat doen jullie met mijn schrift?" Vraag ik verbaasd terwijl ik de keuken in loop. Ginny, Hermione en Remus zitten aan de keukentafel. "Sinds wanneer schrijf jij?!" Vraagt Ginny verbaasd. Ik trek het schrift uit hun handen, "Ik verveelde me. Waar hebben jullie dit gevonden?"

"Je schreef letterlijk over twee mensen die je tegen kwam in het park en het voelde alsof ik een John Green boek aan het lezen was. Dit is geweldig." Zegt Hermione verward. Remus kijkt me bloedserieus aan, "Heb je ooit eraan gedacht om een boek te schrijven?"

"Geez, chill, het was echt niet zo goed. Ik heb betere dingen geschreven voor mijn Muggle Studies. Jullie en Mcgonagall stellen jullie aan." Zeg ik en ik maak een beker water. "McGonagall geeft toch geen Muggle studies?" Vraagt Hermione verward.

"Ja, maar ik mocht het niet volgen van mijn vader dus gaf McGonagall me privé les in het geheim." Zeg ik en ik drink mijn drinken op. "Schrijf anders gewoon een verhaal over iets en stuur het naar die vrouw die de boekwinkel heeft op de wegisweg. Dan kan die zeggen of het goed is of niet." Stelt Hermione voor.

"Oké dan, ik heb toch niets beters te doen. Maar geen woord hierover tegen wie dan ook." Zeg ik streng. "We snappen m, ga nou maar schrijven." Zegt Ginny lachend. Ik gooi het laatste beetje van mijn water over haar hoofd heen en ren weg.

A/N,

I'm bored, but busy, but just not doing anything bout school so yeh I'm bored.

Dit is een o p v u l h o o f d s t u k. Yeet

Everything except perfect ~Harry Potter Fanfic~Where stories live. Discover now