[25] Hogsmead

197 14 12
                                    


"Dus je bent echt gestopt." Zegt Seamus die naast me komt lopen in het kleine straatje in Hogsmead. Ik ben op weg van die Gore pub van Harry naar het koffiehuis. IK WIL KOFFIE OH MIJN MERLIN. Dumbledore's Army, daar ben ik nu blijkbaar lid van. En van de Dumbitch squad. Dit gaat echt geweldig, Leila style weer.

"Met roken? Ja, het is vreselijk. Zeg alsjeblieft dat je koffie voor me hebt." Zeg ik met grote ogen. Seamus rolt met zijn ogen, "Oke, hier had ik ook last van. Wat denk je ervan dat we even ergens wat gaan drinken, al moet ik eerst even iets halen, ik kan je ergens weer terug vinden."

"Wat ga je halen?" Vraag ik nieuwsgierig. Hij hangt zijn tas goed om zijn schouder, "Ik heb een armbandje gereserveerd gelegd voor mijn zusje haar verjaardag." Ik voel mijn nieuwsgierigheid verder opspelen, "Je hebt een zusje? Dat wist ik niet. Hoe heet ze?" Ze lopen door de sneeuw verder en Seamus begint te praten.

"Christina, maar iedereen noemt haar Chris. Ze word vier volgende week en mag naar haar eerste school. Ze is erg enthousiast erover en vind het jammer dat ik er niet bij ben. Ze is eigenlijk maar half mijn zusje, haar vader leeft nog. Ondanks dat heb ik het mooiste cadeau dat ik kon bedenken gekocht."

"Ik weet zeker dat ze het geweldig vind." Zeg ik zo bemoedigend mogelijk. Hij knikt zachtjes, "Ik denk het ook. Ze is niet al te verwend dus dit is groots." Ik glimlach, "Nou dan, ga het halen, ik zie je wel weer verschijnen." Zeg ik en ik loop weg.

Rustig loop ik door de sneeuw. Als het kan wil ik zo nog wat aan Reem of Sirius sturen, maar ik weet niet of ik de tijd ervoor heb. Anders vraag ik wel Fred en George het te regelen, komt wel goed.

"LEILA! Hier ben je, jeetje, waar was je ooit." Zegt Draco terwijl hij aan komt rennen. Ik lach, "Ook hallo Draak. Ik was hakken uitzoeken, om daarna te beseffen dat ik al een stuk of twintig paar heb."

Hij rolt met zijn ogen, "Wauw. Anyway, ga je mee terug naar school? Ik vind het hier echt drie keer niks." Ik schud mijn hoofd, "Ik ga nee moeten zeggen.  Heb met Seamus afgesproken, volgende keer weer." Hij knikt, "Ik ben verraden." Zucht hij, "Maar oké. Ik zie je later." En hij loopt weg.

Ik schud zachtjes lachend mijn hoofd. Ik hou van die idioot. Wat er ook gebeurt, wat ik ook doe, hij blijft me supporten. Ik zou alles kunnen verneuken en hij zou er nog steeds met open armen staan en me troosten.

"HEY DAKE?" Roep ik achter hem aan. Hij stopt en draait zich om, "Ja?" Schreeuwt hij terug. Ik ren naar hem toe en haal een appel uit mijn tas, "Eet. Ik kom eraan." Hij rolt met zijn ogen, "Sinds wanneer ben jij zórgzaam?" Vraagt hij verward. Ik glimlach, "Hou ook van jou."

En loop richting het café.




Jizzles bezilles my dudes,

Ik ben hier. En ik ben fabulous. Een domme koe. Nee maar kijk kennen jullie  dat liedje zo van

INLOVE EVERYBODY BECAUSE I LOVE YOU, I DONT NEED THE CITY AMD I DONT NEED THE BLUE ALL I NEED DARLING IS A LIVE IN YOUR SHAPE PICTURE IT SOFT AMD I ACE LOOK AT U STRAWBERRY BLOND

die ja weetje die heet Strawberry blond. En ik hou van dat nummer me ik wil het keihard aanhebben terwijl ik in mn lange witte jurk door een veld ren met iemand, ja, idk het heeft gwn vibes.

So dit is een kort hoofdstuk, maar ik heb met dank aan Nina heb ik eindelijk een schrijf plan gemaakt en ik ga minimaal 1x per week uploaden Wnat ja.

Love y'all and stay save my dudes,
Xx me

Everything except perfect ~Harry Potter Fanfic~Where stories live. Discover now