≾2≿

5.1K 479 58
                                    

_

Jeongguk soyunma odasına durmuş antrenörünün ona anlattığı taktikleri dinlemeye çalışıyordu. Seokjin her ne kadar kendisini dinliyormuş gibi yapan gence sinirlense de biliyordu. Yine o kendi bildiğini yapacaktı, sonu iyi ya da kötü biteceğini bilse bile.

"Bitti mi?"

"Bitti."

Jeongguk kafa sallayıp soyunma odasından çıkmıştı. Etrafta kopan çığlıklar ve tezahüratlar Jeongguk'u biraz da olsa mutlu ediyordu. Boks sahasının ortasından duran adam bağırarak konuşmaya başlamıştı. 

"Şimdi ise mavi köşeye Kore'nin yeni yüzü Jeon Jeongguk geliyor! Genç yaşında on altı galibiyeti nasıl kazandığını merak ediyor musunuz?!! Küçük Jeon asla kaybetmedi! İçindeki canavarı kimler görmeye hazır?!"

Etraftaki bağırışlarla birlikte zıplayarak sahaya çıkan Jeongguk maskesini takmış ve genç olmasından yararlanarak yakışıklılığını konuşturmuştu. Şapkasını indirip kalabalığa döndü. Alt dudağı dişleriyle ezip serbest bırakmıştı. Daha sonra göz kırpıp kendi köşesine geçmişti.

Karşısındaki adama bakarken sırıtıyordu. Seokjin, etraf gürültülü olduğu için kulağına yaklaştı ve bağırarak konuştu. "Rakibin ameliyat olalı yalnızca bir ay olmuş. Karnına çalış."

Jeongguk kafa sallamıştı ama Seokjin'nin dediğini yapmamıştı.

Buna rağmen o maçı kazanmış ve Taehyun'un gözüne girmişti.

_

Boxing Fan × TaeKook✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin