≾15≿

3.5K 284 43
                                    

_

[M]

-JeoN JeoNGguK-

Üstümdeki beden kendini bana bir kez daha bastırdığında tekrar inlemiştim. Dudaklarını boynumdan ayırmış ve gözlerime bakmıştı. Hissettiğim ihtiyaçla vücudumu kaldırıp ona sürterken alt dudağımı dişlerimle ezip geri bırakmıştım. 

Hırıltılı bir nefes bırakıp sertçe dudaklarıma kapanmış, aynı zamanda tişörtümü çıkarması çalışması beni dahada derinlere sürüklemişti. Gözlerime her arzulu bakışlarını gönderdiğinde beni öldürüyor, yumuşak dudaklarını dudaklarıma bastırdığında diriltiyordu beni yeniden.

İçimde bir canavar yatıyordu sanki. Her dokunuşunda, her hareketinde canavarım kafesinden çıkmaya uğraşıyordu. Bazen üstümdeki kişiye yenik düşüyor kendimi ona bırakıyordum. Bazen ise deliriyor yerlerimizi değiştirip ona deli gibi sürtünüyor, dudaklarını sertçe emiyordum. Şimdi oldu gibi.

Elleri iki yana düşerken doğrulup beyaz tişörtümü çıkarmıştım. Vücudumda dolaşan arsız bakışları beni daha da çok ona itiyordu. Ellerimi karnına sabitleyip kalçamı şişkin olan penisini doğru ittirmeye başladım. 

Kalçamda ki sertlik gözümün kayarak kapanmasına ve derin bir inleme bırakmama neden oluyordu. Üstündeyken kendimi delirmiş gibi hissediyordum. O ise bunu hissetmeme neden oluyordu.

Ne ara buraya geldik bilmiyordum fakat her şey benim açlığım yüzünden başlamıştı. Beni arsızca süzmesi, üstüne birde güzel sözler söylemesi aklımı çelmişti. Kendimi ihtiyaç dolu hissediyordum. Ve şuan ki derdim her zerremde onu ve güzel dudaklarını hissetmekti.

Deli olmuştum.

Dudakların arasından fırlayan dili karın kaslarımda dolaşırken kendimi ona itmeye çalışıyordum. 

Kendimi yorgun hissediyordum. Uzun antrenmanımın  üzerine bir de oldukça uzun olan ön sevişmemiz oldukça yormuştu beni. Yatağımda boylu boyuna uzanmış tavana bakarak derin nefesler alıp veriyordum. Arada gözlerimi kapatıp sadece vücudumdaki dudakları hissediyordum. Bazen ise uyumamak için kendimi zor tutuyordum.

Gözlerime çıkan gözleri derin derin bana baktı. Yorgunluğumu ona fark ettirmemeye çalışsamda bana, "İyi misin?" diye sormuştu. Kurumuş dudaklarımı aralayarak konuştum. 

"Sadece yorgunum."

"Şimdi yapmak zorunda değiliz."

"İsteyen bendim."

"Bitiren de ben olurum o zaman."

Aşağı kayıp eşofmanımın ipini çözdü. Yarıya kadar indirdiğinde havaya kalkan penisimi eline almıştı. Hissettiğim uzun parmaklar başımı daha döndürmüştü sanki. Kafamı geriye atıp elimin altındaki çarşafı kavradım. 

Gözlerimi açmak için kendimi zorladım. Dilinde kayan penisimi gördüğümde alt dudağımı ezdim. İçine gömülen yanakları ve dağılmış mavi saçlarıyla çok çekici görünüyordu. Yorgun olmadığımı bilsem beni becermesi için ona yalvarabilirdim. 

"Taehyung.."

Onu adıyla inlemeye başladığımda neredeyse geleceğimi biliyordum. Güzel bir ismi vardı ve her söylediğimde vücudumun titremesine neden oluyordu. İsmi beni delirtecek türdendi. Aynı şekilde dilinin de olduğu gibi, parmaklarından ise bahsetmiyordum bile. Oysa ki hemen gelebilir, aynı zamanda ağzının sıcaklığını daha fazla hissetmek için her şeyimi verebilirdim.

Hızlandığı gördüğümde penisimi boğazına kadar sokup çıkarması gözlerimin dolmasına neden olmuştu. Uzun bir süre cinsel ihtiyacımı karşılayamıyordum ve onun ağzı beni çok iyi hissettiriyordu. Kasıklarımda ki sızı çoğaldığında elimi çarşaftan ayırıp Taehyung'un saçlarına götürdüm. 

Mavi saçlarını çekiştirirken sesli bir şekilde inliyordum. Daha da hızlanması başımı döndürmüş  ve gözlerimi kapatmıştım. Kendimi ağzına bıraktığımda menilerimin boğazından aktığını hissettim. Birkaç kez gel-git yaptığında eşofmanımı çekip ipini bağlamıştı. 

Yanıma uzandığında kafasını bana çevirdi ve kolunu kafamın altına koydu. Kızarmış yüzüne bakarken ağız işi verirken zorlandığını görebiliyordum. Ama yinede bunu çok iyi yapmıştı. Gözlerimi açık tutmaya çalışırken sadece gözlerine bakıyordum.

Kafamı biraz ona yaklaştırdım ve dudaklarımı dudaklarına bastırdım. Yavaş yavaş öperken gözlerim kapanıyordu. Bir süre durmuş ve onun dudaklarını hissetmiştim. O sırada ise sırtımda dolanan el çoktan uykuya dalmamı sağlamıştı.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now