≾24≿

2.7K 242 9
                                    

_

Jeongguk üzerini değiştirmeden, duş bile almadan hızla Taehyung'un odasına girmişti. Umrunda olan şey onu dinlemesi ve biran önce sarılmaktı. Onu çok özlemişti.

Karşısındaki mavi saçlıya bakarken biraz bekledi. Sonuçta onu dinleyecekti değil mi? Biraz ona baksa sorun olmazdı. Taehyung ise bundan sıkılmıştı. "Konuşacak mısın artık?"

"Evet! Yani ş-şey ben.."

Gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı. Şuanki heyecanı kendisini fazlasıyla belli ediyordu. "Taehyung, amacım asla seni kırmak değildi. O kızı ben lise döneminden  tanıyorum. Ş-şey, sanırım en başından başlamam gerek."

Parmaklarını saçına atıp karıştırdı. "Bizim okulda eşcinsellere fazlasıyla saygı duyulurdu. Ben birkaç tane çift görüyordum ve onlara hep özeniyordum. Ama benim ailem böyle bir şeyi asla kabul etmezdi. Bu yüzden gözlerini boyamak amacıyla o kızla sevgili olmuştum. İnan bana Taehyung, onunla el ele bile tutuşmadım ben. Bir süre sonrada kaçıp gitti. Şimdi ise ünlü bir boksör olduğumu öğrenip geri gelmiş işte. Yemin ederim sana, ben onu sevmiyorum."

Taehyung bir süre kızarık gözlere baktı. Sonrada yüzündeki yaralara. Titrek bir nefes verdi. "Yüzün kötü görünüyor. Yaraların canını yakıyor mu?"

"Senin yokluğun kadar değil."

Jeongguk birkaç adımla önünde dikilmişti. Gözleri, Taehyung'un her bir ayrıntısında gezindi. Dudaklarını birbirine bastırdı ve titreyen sesiyle konuştu.

"Seninle olmak istiyorum Taehyung. Sadece sana sarılarak uyumak, sadece seni öpmek istiyorum. Tek isteğim senin olmak Taehyung."

Taehyung, önündeki çocuğun yanaklarını kavramış ve kendisine doğru çekip dudaklarını birleştirmişti. Üst dudağını özlemle emerken elini beline indirmiş, oradanda kalçasına kaydırmıştı.

Sıkı kalçasını kavrayıp kendisine bastırdığında, Jeongguk ağzına doğru inlemiş ve kollarını daha sıkı sarmıştı boynuna. Aynı hızla dudaklarını durmuyor, ve Taehyung'un alt dudağını kavrayıp çekiştiriyordu.

Ardından Taehyung, nefes nefese konuşmaya başladı.

"Benimsin Jeongguk. Sadece benim."


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now