≾19≿

2.7K 241 22
                                    

_

Taehyung göğsünde oluşan acıyla birlikte nefes almaya çalışmış fakat boğazındaki yumru buna izin vermemişti. Koltuğundan kalktığında kendisine doğru gelen Jeongguk'u gördüğünde hızlıca kalabalıktan sıyrılmış ve odasına girmişti.

Jeongguk ise hemen peşinden girdiğinde çıkardığı eldivenleri bir köşeye atmıştı. Kapıyı kapattığında konuşmaya başlamak için derin bir nefes aldı.

"Taehyung bak, göründüğü gibi değil tamam mı? Eğer beni dinle-"

"Kes sesini."

Jeongguk onun boğuk sesini duyduğunda yutkundu. Vücudunu kaybetme korkusu sararken az önce hayatının maçını kazandığını unutmuştu bile. "Taehyung lüt-"

"Sana ne dedim ben?!"

Taehyung sinirli bir şekilde ona döndüğünde Jeongguk, dolu gözlerini görmek yerine az önce kazandığı maçı kaybetmek istedi. Canı yanmıştı, çünkü Taehyung'un da canı yanmıştı. "Neden beni dinlemiyorsun ki?"

"Tanır aşkına Jeongguk! Bana bir sevgilin olduğunu söyleyebilirdin! Ben.. sana dokunmazdım ya da umutlanmazdım. Kendimi sana kaptırmazdım Jeongguk. Fakat keşke, o görüntüyü göreceğime.."

Derin bir nefes aldı ve devam etti.

"Bu stüdyoya adımı atmasaydım daha iyiydi."

"Taehyung beni dinlemeden neden böyle şeyler söylüyorsun ki?"

"Çık odamdan."

"Taeh-"

"Çık odamdan Jeongguk!"

Kahverengi saçlı yerinde sıçradığında, bakışlarını kaçırdı. Yavaşça geriye doğru adımlarken titreyen elleriyle kapıyı açmış ve dışarı çıkmıştı. Etrafında patlayan flaşlarla gözleri daha çok acımıştı. Koluyla yüzünü kapattıktan sonra kendisini odasına doğru koşarken bulmuştu.

İçeriden kapısını kilitlediğinde duvar kenarındaki yatağına oturmuş ve sırtını duvara yaslamıştı. Aklında dün seviştikleri ve sabahki sevgi dolu öpücükleri geldiğinde ağzından bir hıçkırık kaçmıştı. Yanındaki yastığı kucağına almış ve hıçkırarak ağlamaya başlamıştı.


_

Boxing Fan × TaeKook✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن