≾6≿

4.2K 401 13
                                    

_

Jeongguk belindeki havluyla çıktığında hızlıca valizinden kıyafetler aramaya başladı. Aynı zamanda açılan kapı ile Jeongguk'un bakışları kendisine aralık kapıdan iri gözlerle bakan Taehyung'a kaydı. "Ben, gelmeyince merak ettim."

"Üzgünüm Bay Kim. Üzerimi giyip geliyorum."

Taehyung'un bakışları Jeongguk'un zarif ama bir o kadarda kaslı vücudundan ayrılmazken ağzının sulandığını hissediyordu. Cidden, dudak ısırtacak kadar güzel bir vücudu vardı. "Ben, gidiyorum." dediğinde Jeongguk usulca kafa sallamıştı. Taehyung son kez bakışlarını onda gezdirdiğinde odadan çıktı.

Jeongguk onu kesinlikle büyülemişti.

.

.

.

İçeri ıslak saçlarıyla giren kişiye yandan bir bakış atıp işine devam etti Taehyung. "Demek geldin. Dosyaları sayılara göre yerleştirmeye başlayabilirsin Jeongguk."

Jeongguk kafa sallayıp Taehyung'un dediklerini yapmaya başladı. Dosyalarının üzerindeki sayılara göre dizmeye başladı. Aynı zamanda Taehyung'ta rafların tozunu alıyordu. Jeongguk ona yetişirken Taehyung'tan sadece birkaç santimetre kısa olan bedenini öne geçirdi. 

Taehyung birden görüş alanını kaplayan kahverengi saçlarla şaşırmıştı. Kafasını hafif yana eğdi ve Jeongguk'un yüzünü görmeyi planladı. Diğerler karşılaşmalarına nazaran şuan daha yakınlarken tek düşündüğü şuanda kendisine ilk defa yakın olan bedenle ilk defa içinde hissettiği duygulardı.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now