≾28≿

2.2K 218 25
                                    

_

"Lanet olsun Jeongguk! Neler oluyor sana?! Karşındaki adamın zayıf noktalarına vurman gerek!"

"Anlamıyorsun hyung. O fazla kilolu ve sanki yumruğum ona işlemiyormuş gibi."

"Hay sikeyim. Sen iyi misin? Karnına fazla darbe aldın."

"Bilmiyorum ağrıyor."

"Karnını koru. Madem onu yumruklarınla yoramıyorsun, o zaman Park Jimin'e yaptığın gibi ondan kaç. Bak Jeongguk, bu son şansımız. Biliyorsun Namjoon kaybetti. Eğer kazanırsan dünya turnesine çıkacaksın, üstelik Bay Kim'in stüdyosunu en iyilerin arasına yazdıracaksın."

"Elimden geleni yapacağım hyung."

Jeongguk derin bir nefes alıp çalan zille birlikte ringe geri döndü. Oldukça çevik davranmaya çalışıyordu ki rakibinden kaçması biraz imkansızdı çünkü resmen ringin %75'ni kaplıyordu. Kendisini bir bakıma sumo güreşindeymiş gibi hissediyordu. Çünkü rakibi ateri oyunundan fırlamış sumo güreşçisi gibiydi.

Kendisine atılan yumruklardan kaçıyor arada Taehyung'a bakıyordu. Kendisini ilk defa bir maçtayken çaresiz hissetmişti. Bu maçı kaybederse, kaybedeceği tek şey maç olmayacaktı. Hem Taehyung'un kariyerini hem de hayallerini kaybetmiş olacaktı.

Rakibi kendisine doğru gelirken Jeongguk oldukça kontrollü ve dikkatli davranmaya çalışıyordu. Arada kendini kolladıkça rakibine yumruklar atarak onu sersemletmeye çalışıyordu.

Rakibi oldukça kiloluydu.

Belki?

Onu yere düşürebilirse, belki kalkamazdı?

Rakibinin yumruğundan kurtulup arkasına geçti ve beline sert bir yumuk attı. Şişko adamın dengesi bozulduğunda Jeongguk durmadı ve yumruklarını sıraladı. Etraftaki seyirciler ise boşuna uğraştığını düşünüyorlardı. Çünkü onlar çoktan Jeongguk'un kaybettiğini düşünüyordu.

Şişko adam yere yığıldığında sadece birkaç dakikalığına gözleri kapandı ve hakem saymaya başlamıştı. Şişko adam kalkmaya çalışırken Jeongguk köşede izliyordu. Herkes dört gözle sayımın bitmesin bekliyordu.

Sayım bitti ve etrafta büyük bağrışlar kopmaya başladı. Seokjin ringin altında deli gibi sevinirken Taehyung genişçe gülümsemiş ve ringteki sevgilisine bakmıştı. Herkes ringe toplanırken Taehyung'ta merdivenlerden çıkmıştı. Sonuçta o bu stüdyonun sahibiydi öyle değil mi?

Gazeteciler Jeongguk'un etrafını sardığında önüne milyonlarca soru dizilmişti. Fakat Jeongguk onları es geçip kalabalıktan sevgilisini aramaya başladı. Gözüne ilişen siyah takım elbiseli kişi ile gözleri kesince kalabalıktan sıyrılıp yanına ulaşmaya çalıştı. Gazeteciler ise onu takip ediyordu.

Jeongguk etrafındaki kimseyi umursamadı ve Taehyung'un yanaklarını kavrayıp dudaklarını birleştirdi. Böyle bir şey beklemeyen Taehyung elleri havada kalmıştı. Şaşkındı, fazlasıyla.

Etraftaki çığlıkla yükselmeye devam ederken herkes fotoğraf ve video çekiyordu. Jeongguk Taehyung'tan ayrıldı ve elini tuttu. Gazeticilerin önüne geçip ellerindeki mikrofonlardan birini kaptı.

"Hey kokuşmuş yağ tulumları! Siz burada göt büyütürken ben sevgilimle dünya turnesine çıkacağım. Elveda çillenmiş patates kafalar!"

Ondan sonra ise ringten inip stüdyodan ayrıldılar.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now