≾29 - Final≿

2.7K 229 35
                                    

_

"Az önce herkesin içinde ben öptüğüne inanamıyorum."

"İnansan iyi edersin. Çünkü artık herkes ünlü boksör Jeon Jeongguk'un sevgilisi olduğunu biliyor."

"Cidden, dünya turnesine benimle mi gitmek istiyorsun?"

Jeongguk yaslandığı araba koltuğunda biraz dikleşti ve kafasını direksiyon çeviren Taehyung'a döndürdü. "Sorun ne Tae? Bunlardan memnun değilmişsin gibi konuşuyorsun. Senden başka kimim var benim? Seni götürmeyip de kimi götüreceğim ben?"

Taehyung gözlerini birkaç dakikalığına yolda ayrılıp sinirlenen Jeongguk'a baktı. Sonra önünde döndü. "Üzgünüm Kookie. Sadece biraz fazla.. heyecanlandım?"

"Aw, Taehyungie~"

"Yapma şöyle, beni daha da heyecanlandırıyorsun."

Jeongguk, sırtını koltuktan ayırdı ve Taehyung'un yanağına bir öpücük kondurdu. "Tabi ki seni götürmek istiyorum. Hem belki turnede birbirimizi daha iyi tanırız?"

"Hıhım, öyle yaparız güzelim."

.

.

.

Taehyung arabasını kendi evinin önüne çekti. Jeongguk büyük eve hayranlıkla bakarken mırıldandı. "Bu kadar güzel evin varken neden stüdyoda kalıyordun?"

"Orada kalma sebebim sendin Jeongguk."

Jeongguk gülümsedikten sonra birlikte eve ilerlediler. Taehyung günlerdir uğramadığı evine girdi ve Jeongguk'a döndü. "Aç mısın? Bir şeyler hazırlayabilirim."

"Daha sonra Tae. Şimdi sadece uyuyalım olur mu?"

Taehyung sevgilisinin elini kavradı. Yukarı kata, odasına ilerledi. Kapısını açtıktan sonra ikili içeri girdi. Jeongguk gördüğü büyük ve rahat görünen yatağa karşı gülümsedi. Üzerindeki tişörtü çıkartıp yatağa uzandı. Rahatladığını iliklerine kadar hissederken gözlerini kapattı. Sevgilisinin yatağı oldukça rahattı.

Birkaç dakika sonra da yanında bir çöküntü hissetmişti. Taehyung yanına uzandığında Jeongguk yan dönmüş ve Taehyung'un koluna sarılmıştı. Jeongguk hissettiği huzuru bir daha asla bulamayacağını fark etti. Çünkü ona göre Kim Taehyung, huzurun ta kendisiydi.

"Taehyungie?"

"Hm?"

"Seni seviyorum."


_

SON

Boxing Fan benim için önemli bir kurgu. Üstelik severek de yazdım. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Kitabı düzenledim ve bu notu yeni yazıyorum. Kurguda çok fazla hayalet okuyucu var ama bunu sorun etmiyorum. Aksine birilerinin okuyor olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.

Kendinize iyi bakın!!


Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Boxing Fan × TaeKook✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang