≾12≿

3.7K 327 90
                                    

_

Jeongguk boyunun ve merdivenin yetiştiği yere kadar her yere mor renkte kelebek çizmişti. Ama yinede kendisini rahatlamış hissetmiyordu. Çizmek ve daha çok çizmek istiyordu. Fırçasını artık farklı yerlere değdirmek istiyordu.

Merdivenden inip Taehyung'a yaklaştı. Aralarındaki samimiyete de güvenerek ona sordu. "Taehyung, vücuduna resim yapabilir miyim?" Taehyung yandan gelen soru ile irkilmişti. Ne yani, kocaman duvar ona yetmemiş, gelip vücudunu mu boyamak istiyordu? Kesinlikle böyle düşünüyordu elindeki fırçayla kendisine bakan kişiye karşılık.

"Jeongguk kocaman duvar var. Çiz işte bir şeyler."

"Hayır. Vücuduna resim çizmek istiyorum."

"Nereden çıktı şimdi bu?"

"İstiyorum işte Taehyung. Yoksa bana hayır mı diyeceksin?" deyip yüzünü yüzüne yakınlaştırdı. "Taehyungie, lütfen~~" Jeongguk şirinlik yaparken Taehyung ondan kafasını biraz geriye çekmiş ve işaret parmağı ile Jeongguk'u alnından ittirmişti. 

"Unut bunu Jeon."

Jeongguk zaman bu zamandır deyip özel güçlerini kullanmaya hazırlanmıştı. Yavaşça kaşlarını çatmış ve kollarını aynı yavaşlıkla göğsünde birleştirmişti. Taehyung ise onun her hareketini şaşkınlıkla izliyordu.

Sonrada dudaklarını büzmüş ve Taehyung'a bakmaya devam etmişti. "Cidden mi Jeon?" Taehyung hayretler içerisinde ona bakarken Jeongguk konuşmayı reddedip omuz silkmişti küçük çocuklar gibi. 

Taehyung daha fazla dayanamamış ve kabul etmişti. Jeongguk boyalarını ve fırçalarını hazırlarken heyecanla konuşmuştu. "Tişörtünü çıkart Taehyung!"

Belki bunu söylediğini fark ettiğinde utanabilirdi fakat şuan çok heyecanlıydı. İlk defa gerçek bir vücuda resim çizecekti. Taehyung ise dudaklarındaki yamuk gülüş ile ilk başta ceketini çıkarmıştı. Sonrada altındaki beyaz tişörtünde çıkarmıştı. 

Esmer teni gün yüzüne çıkarken Jeongguk boyasını karıştırarak arkasını dönmüş ve karşısındaki gördüğü manzara ile elindeki kutu yere düşmüştü. Dili tutulurken gözlerini güzel bedenden ayıramıyordu. "Artık başlar mısın Jeon?"

Jeongguk hızla kafasını sallayarak yerdeki kutusunu almış ve ona yaklaşmıştı. Eli titriyordu ancak fark ettirmemeye çalışıyordu. Taehyung genişçe gülümsemek istiyordu ama hoşuna gittiğini fark ettirmemeye çalışıyordu.

İkili yere oturduklarında Jeongguk'ta hemen arkasına oturmuştu. Farklı boyutlardaki fırçalarına kısa bir göz attıktan sonra temelini atmak için ince fırçasını almış ve siyah boyaya batırarak çizmeye başlamıştı. Sağ kürek kemiğine kelebeğin temelini atarken oldukça dikkatli davranıyordu.

"Keşke seni görebileceğim şekilde çizseydin." diye mırıldandı Taehyung. Resim çizerken onu izlemek istiyordu ve arkasında olması bunu zorlaştırıyordu. "Sırtına daha çok yakışacaktır Taehyung." Kısaca kafa sallayıp beklemeye başladı.

Jeongguk neredeyse resmi bitirmiş. Fırçasını kırmızıya batırdıktan sonra sırtını yaklaştırdı. Taehyung kafasını geriye yatırdığında Jeongguk'la göz göze geldi. Jeongguk gözlerini bir yerde tutmuyor ve sürekli Taehyung'un yüz hatlarında geziniyordu.

Fırçanın ucundaki kırmızıyı boyayı Taehyung'un burnuna sürmüştü. Bu, artık önüne dönmelisin demekti. Taehyung burnuna aldığı darbeyle gülerek önüne dönmüştü. 

Jeongguk kelebeğe son darbeleri attıktan sonra heyecanla ellerini çarptı. "Bitti!"

Taehyung ayağa kalkıp aynaya ilerledi. Arkasını dönerek aynaya baktığında kürek kemiğindeki kelebeği gördü. "Güzel olmuş." Bakışlarını Jeongguk'a çevirdi. Jeongguk ise hayran olmuş gözlerle ona bakıyordu. "Arkadan daha güzel görünüyor."

Boxing Fan × TaeKook✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin