≾16≿

3.1K 261 6
                                    

_

Jeongguk yavaşça gözleri açtığında yatağında sadece kendisini buldu. Gözlerini ovuşturduktan sonra etrafa bakındı. Sonrada yataktan kalktı ve banyoya ilerledi. Ilık bir duş aldıktan sonra şortunu ve üzerine beyaz bir tişört giydi. Boks eldivenleri de aldıktan sonra odasından çıkıp çalışma salonuna ilerledi. O sırada ise Taehyung'un yanına gidip gitmemekle kararsızdı.

Salonda Cahnyeol ve Namjoon'u görünce yanlarına ilerledi. "Günaydın hyunglarım." Chanyeol, yumrukladığı boks torbasını durdurduktan sonra Jeongguk'a döndü. "Günaydın Kook ama, sence de biraz geç olmadı mı? Mesela tünaydın falan mı desen?"

Jeongguk kaşlarını çattı. "Saat kaç?"

Namjoon, "İkiye geliyor."

Jeongguk şaşırmıştı. Bu saate kadar uyuduğuna inanamıyordu. Yanına gelen Seokjin ile ona bakmaya başlamıştı. "Eksiklerin var Kook. Sağ ve sol kroşelerin çok zayıf, onlara çalış. Ama ilk önce şunu iç."

Jeongguk'a uzattığı kırmızı içecek ile gülümsedi ve omzuna vurup diğerlerinin yanına ilerledi. Jeongguk kırmızı içeceği içtikten sonra Baekhyun ringten ona seslendi. "Hey Kookie! Buraya gel de sana kroşeleri çalıştırayım."

Jeongguk yavaşça ringe çıktığında Baekhyun elindeki korumalıkları düzeltti. Ona bazı taktikler verdikten sonra Jeongguk ellerindeki korumalıklara odaklanmış ve onu yumruklamaya başlamıştı.

"Bay Kim'le sevgili oldunuz mu?"

Jeongguk bir süre duraksasa da sonra devam etti. "Hayır."

"Sana çok güzel bakıyor."

Jeongguk bir şey söylemeyince Baekhyun devam etti. 

"Tıpkı aşık gibi."

Jeongguk yine durmamayı seçti. Baekhyun ise konuşmaya devam etti.

"Sanki dünya üzerinde tek değerli varlık senmişsin gibi."

"Senden asla vazgeçmeyecekmiş gibi."

Jeongguk durdu ve derin bir nefes aldı. Baekhyun'a sinirli bakışlarını atarken, Baekhyun hatasını anlamış gibi susmuş ve Jeongguk bir süre daha kroşe çalışmasına devam etmişti.

Sonra ise ringten inip mola vermeden kum torbasına geçmişti. Düşüncelerini ve sinirini kum torbasından çıkarmaya başlamıştı. Belki sonunda kemikleri zarar görecekti. Bilekleri moraracaktı ama yapacağı bir şeyi yokmuş gibi hissediyordu.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now