≾10≿

3.8K 376 30
                                    

_

Jeongguk terden alnına yapışan saçlarını geriye savurmuştu. Yumruk atamayacak kadar yorgundu. Bu yüzden karşısındakinden sadece kaçmaya çalıştı ve sekizinci raund bitene kadar dayanmayı planladı. 

Fakat suratına yedi sert bir yumrukla yer yığılmıştı. Etrafta oluşan uğultular ve bağırışlar Jeongguk tedirgin ediyordu. Bir kez daha ayağa kalktığında suratına daha sert bir yumruk yemişti. Taehyung gözlerini kapatıp kafasını başka bir yere çevirdiğinde işaret parmağını ısırdı. Ringteki çocuk her yere yığıldığında içinde bir sızı oluşuyordu.

Hakem saymaya başlamışken Jeongguk kaybetmek istemedi. Yarı finallere çıkmışken kaybetmek istemedi. Bu yüzden tekrar ayağa kalktı. Suratına gelen sol kroşeden kurtulup rakibin arkasına geçti. 

Bileği incilmişken ayaklarını çalıştırmak ona avantaj sağladı çünkü zıplayıp rakibine yandan sert bir yumruk attı. Adamın iri bedeni sendelerken bu, Jeongguk'u biraz da olsa motive etmişti. Etrafta alkışlar koparken Taehyung korkuyla gözünü açmıştı. 

Fakat bu sefer küçük bebeğinin karşısındaki adama sert bir yumruk attığını gördü. Şansı vardı. Hala bu maçı döndürebilirdi ve Taehyung ona güveniyordu. Jeongguk kafasını iki yana yatırmış ve parmaklarını birbirine dolayıp durmuştu.

Karşısındaki adamın karnına çalışırken rakibi o sırada sadece kendisine korumaya çalışıyordu. Jeongguk dişlerini sıkarak rakibinin karnına sert bir yumruk atmasıyla adam öne doğru eğilmişti. Jeongguk ise o sırada sağ kroşe ile rakibinin yere yığılmasını izlemişti.

Yere düşen adamdan uzaklaşırken hakem çoktan saymaya başlamıştı. Kafasını yana çevirmiş ve maça başladığından beri kendisine bakan Taehyung ile gözlerini birleştirdi. Hakem sayımı yaparken, Jeongguk öylece durmuş ve mavi saçlının gözlerine bakıyordu. Aralarındaki garip çekim Jeongguk'un hoşuna gitmişti.

Bu nedenle aralarındaki bakışma, hakem gelip Jeongguk'un elini havaya kaldırana dek devam etmişti.

.

.

.

"Jeongguk. Bay Kim seni çağırıyor."

Seokjin kafasını soyunma odasına uzatıp konuştuğunda Jeongguk elindeki ilaçlı bezi bırakmış ve Taehyung'un odasına ilerlemişti. Kapıyı iki kez tıklatıp içeri girdiğinde Taehyung'u siyah uzun masaya yaslanmış olarak gördü.

"Beni çağırmışsınız."

Taehyung emin olmak istercesine Jeongguk'un bedenini kontrol etmişti. "İyi misin?" Jeongguk usulca kafasını sallamıştı. Taehyung vücudunu masadan ayırmış ve Jeongguk'un önünde dikilmişti. "Beni korkuttun."

"Maçı kaybedeceğim diye bende korktum Bak Ki-"

"Maç umrumda değil."

Jeongguk hemen önünden gelen kalın sesle tüyleri diken diken olsa da onun verdiği cevaba karşı bir şey söylememiş ve kafasını kaldırıp gözlerine bakmıştı. Taehyung ise bundan cesaret alarak konuşmuştu. 

"O an umrumda olan tek şey sendin." 

"Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim Bay Kim."

Taehyung kendisine bakarak gülümseyen çocuğa karşı sakin kalmaya çalışıyordu. O çok şirindi ve Taehyung onun karşısında duran bütün şirin şeyleri idam etmek istiyordu. Gözleri sadece biran kaşındaki yarada oyalandı. Sonra ise yanağındaki morluğa baktı.

Derin bir nefes aldıktan sonra kollarını Jeongguk'un beline doladı. Onu kendisine çekerken çenesini omzuna koydu. "Dikkat et kendine." Jeongguk biraz tereddüt ederek ellerini omzuna koyup sarıldı.

"Ederim."


_

Boxing Fan × TaeKook✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ