≾26≿

2.6K 225 15
                                    

[M]

_

Jeongguk, keyiften havada süzülen bedeni kendi odasına doğru sürüklemiş ve kapıyı kilitlemeden arkalarından kapatmıştı. Maçtan beri karşısında azdırıcı hareketler yapan mavi saçlıyı odasına atarken hiç mi hiç masum şeyler düşünmüyordu.

Hızlıca elindeki eldivenleri çıkartmaya çalışırken Taehyung keyifle onu  izliyordu. Jeongguk çıkartamayınca pes etti. Altındaki şişlik zaten onu rahatsız ediyordu. "Of Taehyung! Çıkartamıyorum!"

Taehyung sırıtarak kahverengi saçlıya yaklaşmış ve eldivenleri yavaşça çıkarmaya başlamıştı. Jeongguk yerinde duramayıp alt tarafını Taehyung'a sürterken ağzından küçük mırıltılar çıkartıyordu. 

"Mmh Taehyungie~"

Jeongguk alt dudağını ezerek fısıldadığında Taehyung biraz daha hızlı davranıp eldivenleri çıkartmıştı. Aynı hızla dudaklarını birleştirdiğinde gömleğini çıkartmaya çalışıyordu. Üstü, tıpkı Jeongguk'nunki gibi çıplak kaldığında Taehyung, onu belinden tutup yatağa yatırmıştı. 

Jeongguk ihtiyaçla karnı kasılırken altındaki, 'JK' yazan şortu çıkartıp atmıştı. Taehyung'u ensesinden tutup kendine çektiğinde dudaklarını birleştirmiş bacaklarını beline sararak kendisine bastırmıştı.

"Seni fazla mı azdırmışım acaba?"

"Ben orada dövüşürken, bacağını aralayıp dudaklarını yaladığında ne yapmamı bekliyordun?"

"Cidden Kookie. Yüzünün görmen gerekirdi. Bu arada şişmiş penisini saklamaya çalışırken daha komik görünüyorsun."

Jeongguk sinirlendiğinde hemen yerlerini değiştirip üzerine sertçe oturduğunda Taehyung seslice inleyerek kafasını geriye attı. Fazla ses çıkardığını fark ettiğinde acısından kurtulmaya çalıştı. "Çıkar şunu." dedi pantolonunu gösterirken.

Jeongguk ise sırıtarak kafasını iki yana salladı. Ardından daha sert sürtünmeye başladı. Taehyung dişlerini sıkarken tekrar konuştu. "Canım yanıyor Jeongguk."

"Ringteyken benimde canım yanmıştı Taehyung."

Taehyung kaşlarını çatarak Jeongguk'a baktı. İlişkilerinde baskılanmaktan hoşlanmazdı ve Jeongguk'ta şuan bunu yapıyordu. Üstündeki çocuk şuan onu kontrol ediyor ve dediğini yapmıyordu.

"Aptal velet."

Taehyung kolundan tuttuğu gibi Jeongguk'u altına almıştı. Altındaki iç çamaşırı bir çırpıda çıkardığında iki parmağını birden Jeongguk'un içine yollamıştı. Jeongguk hissettiği acıyla yüzünü buruşturduğunda elini hızlıca Taehyung'un bileğine yerleştirdi.

"Taehyungie, acıyor.."

Jeongguk dolu gözleriyle fısıldadığında Taehyung parmaklarını çekmiş ve eğilmişti. Parmaklarıyla az önce zorlayarak kızarttığı deliğe üflemiş ve diliyle okşamaya başlamıştı. 

Jeongguk hissettikleri ile başı dönerken dudaklarını aralamıştı. Elleri kaşınırken Taehyung'un mavi saçlarını ile buluşturmuş ve çekiştirmişti. Taehyung bununla daha çok tahrik olurken dilini daha da içeri itmişti.

Parmaklarını ilerletmiş ve yavaşça Jeongguk'un deliğini genişletmeye çalışmıştı. Jeonggguk bu yavaşlık ile zevk alırken gözlerini kapatmış ve anın tadını çıkartmaya başlamıştı. Taehyung ona çok iyi hissettiriyordu ve kimsenin bunu, Taehyung kadar güzel yapamayacağını düşünüyordu.

Çünkü sanki, parmakları küçük pembe deliğini doldurması için yaratılmıştı.

"Hazır mısın güzelim?"

Jeongguk kendinden geçmişken zar zor duyduğu soruya kafasını sallayarak cevap vermişti. Taehyung pantolonuyla birlikte iç çamaşırını çıkardığında kendisini birkaç kez çekmişti.

Ucunu deliğe konumlandırmış ve kendisini yavaşça itmeye başlamıştı. Her ne kadar ilk sevişmelerinin üzerinden tam bir hafta geçmese de Jeongguk fazla dardı.

Taehyung penisinin etrafını saran sıcak duvarlar ile sesli bir nefes vermiş ve ileri geri hareket etmeye başlamıştı. Jeongguk ise şimdiden zevkten kıvranıyordu.

.

.

.

Jeongguk nefes nefese hala bedenini ileri geri hareket ettirmeye çalışırken Taehyung kendisini serbest bırakmış ve penisinin üzerinde hareket eden kişiye odaklanmıştı. Fakat aklına gelen şeyle konuşmaya çalışmıştı.

"Jeongguk.. iki gün sonra ödül maçı var."

"Siktir, bunu şimdi mi söylüyorsun?" 

Ayrıca Taehyung'un penisi içindeyken hareket etmeye devam ediyordu.

"Maçtan sonra söyleyecektim Jeongguk. Beni odaya sürüklemeseydin.."

"Beni suçlama. Zor durumdaydım."

"Biliyorum, tanrım.."

"Bu son mu o zaman?"

"Hıhım.."

Fakat ne söyledikleri ne de düşündükleri gibi olmuştu. Aralarındaki konuşmadan sonra Taehyung'un penisi tekrar ve tekrar içine girmiş, Jeongguk ise o içindeyken  tekrar ve tekrar kendisinden geçmişti.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora