≾14≿

3.3K 302 19
                                    

_

Taehyung kendisini stüdyoya attığında hızlıca odasına girdi. Eve gitmek istemiyordu. Jeongguk'un varlığı ile burada uyumak onu iyi hissettiriyordu. Odasındaki geniş koltuğa uzandı ve bakışlarını tavana çevirdi. Gözleri yavaşça kapanırken aklındaki Jeongguk ile uyuya kaldı.

Jeongguk ise, Taehyung gittikten sonra duş alıp kıyafetlerini giymişti. Eldivenlerini taktıktan sonra kum torbasının karşısına geçti. Çalışmaya başladığında kendisi dış dünyaya kapatmış ve yine yürüyecek hali kalmayana kadar çalışmıştı. Buna sebep olan ise aklındaki bir takın düşünecelerdi.

.

.

.

Jeongguk yorucu çalışmanın ardından ılık bir duş almış ve üstünü giyinmeye koyulmuştu. O sırada ise Taehyung uykusundan yeni uyanmış ve stüdyoda kimseyi göremeyince Jeongguk'un odasına ilerlemişti.

Kapıya yaslamış ve üzerini giyinen Jeongguk'u seyretmişti. Jeonguk eşofmanını üzerine geçirdikten sonra kafasını eğerek ipini bağlamaya başladı. Kafasını kaldırdığında Taehyung'la göz göze gelmişti. "Taehyung?"

"Biliyor musun?"

Taehyung sakin bir şekilde fısıldadığında Jeongguk kendisi karşısında tuhaf hissediyordu. Üstünde birşey yoktu ve sanki utanmıştı. Yanakları biraz kızarmıştı. Oysa herkesin içine böyle çıkarak dövüşüyordu.

"Tahrik edici bir güzelliğin var."

Jeongguk yutkunurken karşısındaki kendisine bayık bakan mavi saçlıdan gözlerini ayırmıyordu. Ne ağzını açıp tek kelime söyleyebiliyor ne de hareket edebiliyordu. Yorgundu, kalp atışları onu yoruyordu.

"İlk gördüğümde çok güzeldin Jeongguk. Kendi başarınla tatmin etmeye çalışman. Fakat her seferinde kendini yetersiz bulup daha fazlasını yapman, korkusuz olman çok hoşuma gidiyor Jeon. Yeteneklerin, gülüşün, içindeki çocuk beni sana doğru itiyor. Aklımdan çıkmıyorsun."

Gerildi Jeongguk. Aynı şeyleri kendisinin de hissediyor olduğunu bilmek onu germişti. Daha önce ise hiçbir erkekle beraber olduğunu hatırlamıyordu. Oysa Taehyung onda yıllardır tanınmışlığın hissini oluşturuyordu. Sanki yıllardır Taehyung onunla beraberdi ve sürekli gözleri gözlerindeydi. Kısa bir süreliğine ise bunun normal olup olmadığını düşünmüş, hemen ardından dudakları aralanmıştı.

"Taehyung.."

"Senden hoşlanıyorum Jeon."


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now