≾23≿

2.7K 237 16
                                    

_

Taehyung kalabalıktan sıyrılıp ringin yanına ulaştığında Seokjin hemen yanına gelmiş ve bir şeyler anlatmaya başlamıştı. Fakat Taehyung sadece ringte, yüzü kandan görünmeyen çocuğa bakıyordu. Her yerinde yara vardı ve kaşındaki kan boynuna kadar süzülmüştü. Sağ gözünün altı şişmiş, yüzünde yer yer morluklar vardı. Burnundan ise dudağının sus çizgisine doğru kan süzülmüştü.

Gözlerinin önündeki görüntü boğazını kuruturken, göğsündeki şiddetli baskı nefes almasını engelliyordu. Tekrar mola verilmek için çalınan zil ile Jeongguk sekerek kendi bölgesine adımlayarak taburesine oturmuştu.

Yanında olan görevli bir kova suyu yüzüne boşalttıktan sonra kanlar vücudundan akıp gitmişti. Yarım saattir aralıksız dayak yemiş bundan dolayı vücudu uyuşmuş durumdaydı. Kafasını geriye yaslayıp gözlerini kapattığında görevliler Jeongguk'un vücudunu kurulamaya başlamışlardı. Çünkü her mola verildiğinde yaptıkları şey buydu.

Taehyung kafasını iki yana salladıktan sonra ringe çıkmış ve Jeongguk'un önüne geçmişti. Etraftaki gürültü yüzünden ona biraz yaklaşmış ve konuşmaya başlamıştı.

"Tanrı aşkına?! Ne yapmaya çalışıyorsun sen?"

Jeongguk bulanık görüş alanında mavi saçlar ve derin sesi duyduğunda kalp atışları hızlanmış ve maça çıktığından beri ilk defa konuşmuştu. "Taehyung.."

"Buradayım geri zekalı! Şu maçı ya kazan ya da kaybet!"

"Üzgünüm. Ama beni dinlemediğin sürece bu devam edecek."

"Sevgilinin seni öpme nedeni umrumda bile değil lanet herif. Şu maçı kaybet!"

"Asla."

Mola bitmiş ve hakem tarafından herkes ringten indirilmişti. Boksörler tekrar karşı karşıya gelmiş ve Jeongguk yine ilk raund yumruğunu yemişti. Park Jimin artık rahattı. Çünkü nedenini bilmiyor ama karşısındaki kişi çok rahat yumruk yiyebiliyordu. Bu maçı kazanacağından emindi.

Taehyung ise yumruklarını sıkarak Jeongguk'un dayak yemesini izliyordu. Her yumrukta canı acıyor ve yarası üzerine aldığı darbeden sonra tekrar kanıyor, Taehyung'un içini titretiyordu. Park Jimin ise artık kazanmak istediği için yumruklarını daha da sertleştiriyordu.

Geçen sürenin ardından tekrar zil çalmış ve otuz ikinci raunda giriş yapmışlardı. Jeongguk ise neden burada olduğu halde buna bir son vermediğini düşünüyordu. Planı Taehyung'un buraya gelmesiyle başlayacaktı ama karşısındaki kişi onun sadece dayak yemesini izlemişti.

Taehyung derin bir nefes alıp Jeongguk'un yanına çıkmıştı bir kez daha. Kanlı yüze bakarken dudaklarını ıslattı ve bakışlarını kaçırdı.

"Seni dinleyeceğim."

"Ne?"

"Buradan sonra seni dinleyeceğim. Şu maçı bir an önce kaybetsen iyi olur."

Jeongguk ise sadece sırıtmıştı. Amacını çoktan belirlemişti. Her maça çıktığında rakibinin her bir zayıf noktasını bulmuştu. Yapmasını gereken yumruklarından kaçarak onu yormak ve hiç beklemediği anlarda atağa geçmekti.

Ki öyle olmuştu. Jeongguk ilk yumruktan kaçtıktan sonra rakibine acımasızca sırıtmıştı ve bulduğunu zayıf noktalarına saldırarak Park Jimin'i nakavt etmişti.


_

_

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now