≾13≿

3.4K 297 31
                                    

_

"Taehyung? Sen buralara gelir miydin?"

Taehyung arkadaşını takmamış ve yavaşça tişörtünü çıkarmıştı. "Üzgünüm bebeğim! Bu akşam doluyum." diye alayla söylediğinde mavi saçlı arkasını dönüp arkadaşına sinirli bakışlar atmış ve bu onun gülmesine neden olmuştu.

"Bana dövme yapacaksın Yoongi."

Yoongi kafasını sallamış ve iğnesini hazırlamaya başlamıştı. Taehyung ise aynadan sırtındaki resmin fotoğrafını çekmişti. Sonrada ıslak mendille resmi silmişti. Koltuklardan birine oturduktan sonra telefondaki resmi Yoongi'ye gösterdi. 

"Aynısı olsun. Yoksa ben aynısını senin yüzüne çizerim."

"Yıllardır bu işi yapmamışım gibi konuşuyorsun Tae. Ne kadar profesyonel olduğumu biliyorsun."

"Her neyse. Bu benim için önemli."

"Dikkatli olurum."

Yoongi bir süre fotoğrafı incelemiş sonrada makineyi çalıştırarak iğneyi sırtına batırmıştı. Yoongi bu işte uzmandı. Bakarak dövme yapmak ise onun için çocuk oyuncağıydı. "Kim resim çizdi senin sırtına? Bu arada çok yetenekliymiş."

"Yeni satın aldığım stüdyodaki boksörlerden biri." Yoongi düşüncesi ile yüzünü buruşturdu. "Sakın bana yaşlı bir adam çizdi deme. Gerçi sen kimseye kolay kolay vücudunu açmazsın ama.."

"Yirmi bir yaşında Yoongi. Ayrıca o, özel."

"Hoşlanıyor musun ondan?" diyerek iğneyi sırtından uzaklaştırmış ve iğnedeki tüpün rengini değiştirmişti. Taehyung ise sorduğu soruyu düşündü. Ondan bir cevap gelmeyince Yoongi devam etti. "Ya da yatağa atacağın biri?"

Taehyung anında düşüncesini belirtmişti. "Saçmalama. Dört haftadır tanışıyoruz ve ben ilk defa bugün, onu öptüm."

"Vay be!" Yoongi mırıldanıp işine devam etmişti. Sanırım arkadaşı aşık olmuştu. En azından kendisi böyle düşünüyordu. Uzun bir süre konuşmamış ve dövme ile ilgilenmişti. O sırada Taehyung ıslak bir mendil alıp yüzünü temizlemişti.

"Bitti."

Yoongi makinesini kapatıp masaya koyduğunda Taehyung tişörtünü üzerine geçirmişti. Eşyalarını alırken gitmeden önce konuştu. "Sanırım akşam randevun var. İyi eğlenceler." deyip dövmeciden çıktığında Yoongi ona arkadan gülümsemişti.


_

_

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now