≾25≿

2.9K 240 19
                                    

_

Jeongguk sessizce Taehyung'un odasına girdi. Geniş koltukta uyuyan kişiye gülümseyerek yaklaştı. Yavaşça üzerine uzandıktan sonra mavi saçlının uyanmasını bekledi.

Jeongguk'un fazla hasar aldığı maç üzerinden bir hafta geçmişti. Bu zaman arasında ise Jeongguk'la Taehyung'un arasında fazla iyiydi. Sürekli birlikte vakit geçiriyor ve birbirlerini daha fazla tanıyorlardı.

Taehyung üzerinde baskı ile kaşlarını çatarak gözlerini açtığında burnunun dibinde kocaman gülümsemesiyle Jeongguk'u gördü. Üzerindeki bedene kollarını sardı ve yan dönerek onu koltukla arasına aldı. 

"Günaydın Taehyung-sshi!"

"Günaydın.."

Taehyung tekrar gözlerini kapatıp alnını Jeongguk'a yasladı. O yanındayken daha huzurlu uyuyabilirdi. "Neden uyuyorsun Taehyungie? Kalkman lazım."

"Kahvaltı yaptın mı sen?"

"Evet! Seokjin hyung getirmiş bir şeyler. Hadi sende gel."

"Hıhım geliyorum."

Söylediğinin aksine kapanan gözleriyle Jeongguk kaşlarını çatıp homurdandı. "Of Taehyung!"

Zorlanarak, Taehyung'la koltuğun arasından çıktı. Sonrada mavi saçlının elini tuttu. "Hadi kalk." diyerek uykulu bedeni çekiştirdi. Taehyung ayağa kalktığında üzerini düzeltmesine izin vermeden Jeongguk onu boksörlerin çalışma odasına sürükledi. 

Taehyung rastgele giydiği terliklerini düzeltti. Üzerinde gri bir eşofman, salaş ince bir kazak vardı. Diğerlerinin oturduğu uzun masaya, Jeongguk onu oturttuğunda, o da hemen yanına oturmuştu. Diğerleri ise masaya oturan patronuna 'günaydın' diyordu.

Jeongguk masadan uzanıp aldığı böreği Taehyung'a uzattı. Taehyung ise gözlerinin içine bakarak börekten kocaman bir ısırık almıştı. Diğerleri ise onları gülerek izliyordu. Aralarındaki problemleri halletmelerine sevinmişlerdi. Antrenörü ise haklı olarak konuşmaya başladı.

"Jeongguk, bir daha işle aşkı işine karıştırmamanı tevsiye ediyorum. Orada ölebilirdin."

Namjoon, "Seokjin kesinlikle haklı. Bir daha bunu yapma."

Chanyeol, "O değilde, Jimin kaybettikten sonra menajerinin yüzünü görmeniz gerekirdi."

Baekhyun, "Hadi ama Chan. İnsanların üzüntüsüyle dalga geçmemen gerek."

Jeongguk, "Üzgünüm hyung ama, doğanın kanunu bu. Ya kaybedersin ya kazanırsın."

Taehyung sırıtarak yanında böbürlenen kişiye baktı. Elini kaldırıp uzayan saçlarını kulağının arkasına verdi. Jeongguk hemen kafasını ona çevirdiğinde yüzündeki memnuniyet ve mutluluk herkes tarafından çok rahat fark ediliyordu. 

Taehyung ellerini ondan uzaklaştırdığında parlayan gözleri sırıtarak izledi. Yaşadıkları büyük yanlış anlaşılmadan sonra kendini daha iyi hissediyordu.  Daha mutlu ve huzurlu.

Sandalyesinin altını tuttu ve kendisini Jeongguk'a yaklaştırdı. Kendisine büyük bir gülümsemeyle bakan kişinin kulağına yaklaştı. "Hafta sonu bir yerlere gitmek ister misin?" Jeongguk kulağında yankılanan güzel sese karşılık hafif kafa salladı.

Taehyung gülümsedikten sonra kafasını biraz geri çekmiş ve sessizce fısıldamaya başlamıştı. "Üstümü değiştirdikten sonra  kayıt bürosuna uğrayacağım. Namjoon ve senin için ödül yarışmasına kayıt yaptıracağım. Oradan da belki Yoongi'ye uğrarım. İki-üç saat burada olurum. Sonrada dışarı çıkarız, hm?"

Jeongguk karşısındaki hoş adamın kendisine yapacaklarını bildirmesi ve sonunda onunla bir şey yapmak istemesini çok güzel bulmuş çok hoşuna gitmişti. Kendisini çok güzel hissediyordu ve bu resmen dilinin tutulmasını sağlamıştı. Güzelliği karşısında konuşamıyor sadece kafa sallıyordu. Şimdi olduğu gibi.

Taehyung'ta kafa salladıktan sonra elini oynatmıştı. "O zaman giyinmeye gidiyorum." Taehyung kalkacağı sırada Jeongguk onu durdurmuştu. Yaklaşıp dudaklarına uzun bir öpücük bırakıp geri çekilmişti. Baekhyun ise başından beri yanaklarını avuçlamış ve büyük bir hayranlıkla karşısındaki ikiliyi izliyordu.

Taehyung dudaklarına konulan öpücükle gülümseyip Jeongguk'u ensesinden tutup kendine çekmişti. Kısa bir öpüşme gerçekleştirdiklerinden sonra Taehyung son kez Jeongguk'un tutuğu eline bir öpücük kondurmuştu. 

Taehyung masadakilere de iyi günler diledikten sonra odasına ilerlemişti. Jeongguk'sa bir süre arkasından baktıktan sonra tekrar önüne dönmüştü. Onları izleyen Baekhyun ise hemen sevgi pıtırcığı olmuş ve sevgilisinin kucağına atlamıştı.

Chanyeol şaşırırken kollarını sevgilisinin beline dolamıştı. Bakehyun ise sevgilisinin yüzüne her kondurduğu öpücükten sonra onu ne kadar çok sevdiğini söylemişti.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now