≾21≿

2.7K 236 17
                                    

_

Taehyung kafasını duvardan uzaklaştırdı ve cebinden telefonunu çıkardı. Final maçından sonra bir gün geçmişti. Yakın arkadaşını aradıktan sonra burnunu çekip ve kulağına yasladı.

"N'oldu Tae?"

"Yoongi, stüdyoya gelir misin?"

"Gelirim gelmesine de noldu?"

"Sadece adım atacak halim yok ve beni götürmen gerek."

"Nereye? Hastaneye mi?"

"Hayır. Sadece gitmek istiyorum tamam mı?"

"Tamam, tamam. Geliyorum."

Telefonu kapatıp koltuğa fırlattı. Alt dudağını dişleriyle ezdikten sonra gözlerini sıkıca kapattı. Şuan Jeongguk ne yapıyor, diye deli gibi merak etse de kalbi fazla kırıktı. Geçenlerde kollarının arasında uyurken akşamında onu başkasının öpmesini görüyor ve bir sevgilisi olduğunu öğreniyordu.

.

.

.

Yoongi arkadaşının yanına ulaştığında hemen yanına oturdu. "Stüdyonu hiç sevmedim Tae. Tamam dış görünüşü güzel olabilir ama kasvetli bir havası var. Gelir gelmez fenalık bastı bana."

"Gidelim buradan."

"Olur."

Taehyung yorgun bedenini koltuktan kaldırdığında ceketini alıp kapıya yöneldiler. Odadan çıktıktan sonra ilerde, yüksek ringte oturan Jeongguk hemen kafasını kaldırmıştı. Bir gün sonra mavi saçlıyı gördüğünde kalbi hızlanmış ve özlemi kabarmıştı.

Hızla yerinden atlayıp Taehyung'a ilerledi. 

"Taehy-"

"İstemiyorum Jeongguk."

"Dinle beni Taehyung. Açıklayabilirim."

"Git ve bu akşam ki maçına hazırlan. Eğer kaybedersen buradan gidersin."

"Taehyung.. lütfen dinle beni."

"Git ve maçına hazırlan."

Dişlerini sıkarak konuştuktan sonra arkasına bakmadan çıkışa ilerledi. Jeongguk arkasından gidecekken Yoongi onu durdurdu. "Hey Jeongguk, neden bu kadar üzerine gidiyorsun? Taehyung'u tanıyorum. Eğer biraz iyi hissederse seninle konuşacaktır."

Jeongguk dolu gözleriyle kafa salladıktan sonra öylece durdu. Yoongi omzunu sıvazladıktan sonra Taehyung'un peşinden gitti. Ağzından küçük bir hıçkırık kaçarken yumruklarını sıktı. Baekhyun, Jeongguk'u fark ederken yanına adımladı.

"Hey Kookie.. neden ağlıyorsun?"

Baekhyun her ne kadar neler olduğunu anlasa da konuşarak onu rahatlatmayı planlıyordu. Belki anlatırsa rahatlar diye düşünüyordu. Jeongguk, gürültülü bir şekilde burnunu çektiğinde Baekhyun kendisinden uzun bedenin omuzlarına ellerini koymuştu.

"Jeongguk?"

"O benden nefret ediyor hyung."

Jeongguk ağlayarak konuştuğunda Bakehyun küçük çocuk gibi ağlayıp burnunu bileğine silen kişiyi kendisine çekip sarıldı. Sırtını sıvazlarken iyi hissettireceğini düşündüğü ses tonuyla konuştu. "Öyle düşünme Kookie. Şuan kırgın ve kızgın. Elbet seninle konuşacak ve seni dinleyecektir."

Jeongguk sinirle kafasını kaldırdı. Gözyaşlarını sildikten sonra kendinden emin sesiyle konuştu. 

"Eğer o beni dinlemezse, bende dinletmesini bilirim."


_

Boxing Fan × TaeKook✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin