≾3≿

4.9K 457 68
                                    

_

Jeongguk kazandığı maçın şerefine stüdyoda arkadaşları ile yemek yerken Hoseok onlara doğru ilerlemişti. Namjoon onu gördüğünde konuşmak için ağzındaki lokmayı yutmuştu. "Neden bu kadar yorgun görünüyorsun Hoseok?"

Hoseok sandalyelerden birine oturduktan sonra düşünmeden konuştu. "Bu lanet yeri satıyorum. Artık daha iyi bir iş bulacağım." Jeongguk duyduğu sözler ile bir süre ağzındakini yutamamıştı. Sonrasında ise titrek bir sesle konuştu. "Lanet dediğin yer benim evim hyung. Eğer böyle bir karar aldığında keşke bana da haber verseydin. Bir anda kendimi kapının önünde bulmak istemem."

Masadan kalktığında odasına doğru yürümeye başladı. Ellerini iki yanda sallarken odasına girip eşyalarını toplamaya başladı. Hoseok hyungunun dediklerine kırılmıştı. Eşyalarını küçük valizine doldururken gözyaşlarını tutmaya çalışıyordu. Yine evsiz kalmıştı. 

"Jeongguk, özür dilerim."

Hoseok kapı pervazında durmuş ona bakarken Jeongguk durmadı. "Sorun değil hyung. Başımın çaresine bakabilirim. Ama keşke bana da haber verseydin."

"Üzgünüm gerçekten. Burayı satmaya aklımı o kadar çok takmışım ki, seni unuttum. Sana yardım edebilirim. İstersen burayı satın alan kişiyle konuşur ve kalmanı sağlayabilirim."

Jeongguk bir umut gözlerine baktı. Ama bunu yapmak istemiyordu. "Hayır hyung. İstemiyorum. Ben kalacak bir yer bulabilirim." Hoseok karşısındaki çocuğunun inatçılığına karşılık göz devirdi. Ona yaklaşıp elindeki valizi aldı. "Sana yardım edebilirim. Sadece bekle olur mu?"

Jeongguk sokakta kalmak yerine yine birilerine muhtaç olmayı seçmişti. Ama biliyordu. İlerde çok ünlü bir boksör olacak ve kendi evini alacak parası olacaktı. Sadece biraz beklemeliydi.

.

.

.

"Gel."

Hoseok içeri adımlarken üzerindeki gerginliği atmaya çalışıyordu. "Bay Kim, sizden bir şey isteyebilir miyim?" diyerek içeri girdi. Taehyung, eşyalarını yerleştirmeyi bıraktı ve Hoseok'a döndü. "Nedir?"

Hoseok derin bir nefes aldı. "İlk geldiğinizde görmüş olmalısınız. Stüdyonun en iyi ikinci boksörü Jeongguk. Onun kalacak bir yeri olmadığı için birkaç aydır burada kalıyordu. Sizden ricam, bir ev bulana kadar burada kalmaya devam etmesi."

Taehyung sinsice sırıttı. "Sorun yok, kalabilir."

"Teşekkürler Bay Kim."

Hoseok mutlulukla odayı terk edip Jeongguk'un yanına ilerlerken ona bu haberi hemen ona vermek istiyordu. Taehyung'un ise aklından daha farklı şeyler geçiyordu.

Hemde çok farklı şeyler.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Where stories live. Discover now