≾9≿

3.7K 362 14
                                    

_

Çeyrek finaller başlamış ve herkes farklı illerden kişilerle eşleşmişti. Jeongguk heyecanlıydı. İlk defa boks maratonuna katılıyordu. Chanyeol ve Namjoon ise deneyimliydi. Taehyung'un dediğini yapmış ve bileği iyileşene kadar üzerinde fazla durmamış fakat boş da durmamıştı. Bu seferde bacakları üzerine çalışmaya başlamıştı.

İlk maç Namjoon'nunken diğerleri kendi taraflarında oturmuş onu seyrediyordu. Taehyung kendisini Jeongguk'un yanına bıraktığında kahverengi saçlı ona yandan bakmıştı. Zaman ilerlemiş ve raundlar çoğalmıştı ve Namjoon çok iyi iş çıkartıyordu.

Jeongguk ağrıyan bileğini tutarken aynı zamanda hyungunun maçını izliyordu. Taehyung yanındaki kişinin bileğini ovduğunu fark ettiğinde Jeongguk'un bileğini kendisi kavrayıp kucağına çekmişti.

Jeongguk şaşkınlıkla Taehyung'a bakarken, mavi saçlı yavaşça bileğine masaj yapmaya başlamıştı. Bu kendisini rahatlatırken artık canının fazla yanmadığını hissediyordu ki, bilek acısı ilerleyen zamanlarda yaşayacaklarının yanına sadece bir hiçti.


_

Boxing Fan × TaeKook✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora