~21~

190 4 0
                                    

T: ne
B: nelži
T: já ho miluju
B: ale i in tebe
T: tím si nejsem jistá
B: ale..
T: hele Běti promiň, chci jít už spát, jsem unavená
B: jasný běž a dobrou
T: dobrou
Vstala jsem od stolu a šla k sobě. Nebyla jsem unavená, jen jsem nechtěla řešit Janka.

Běta by do mě dál hustila ty svoje myšlenky. Došla jsem do svého pokoje. Napustila jsem si svoji poslední horkou vanu tady, zalezla si do ní a přemýšlela.
Od zítra bude už všechno jinak. Mám z toho docela strach, ale na jednu stranu je to výzva. Umyla jsem si vlasy, vylezla jsem z vany a šla si vyčistit zuby. Pak jsem šla do pokoje. Lehla jsem si na postel vzala do ruky mobil a napsala Lukášovi.

T: ahoj, mohl bys ses pro mě tady zítra stavit od v jedenáct?
L: jo jasně 🤍
T: děkuju a Dobrou noc 😌
L: nemáš zač, dobrou noc a sladké sny 💗

Vypla jsem mobil a šla spát. Dlouho dobu jsem o všem ještě jednou přemýšlela. O tom jaké to bylo krásné, když jsem ještě byla s Jankem. Bude pro mě Lukáš vždycky už jen kamarád? Proč mi to ta Karolína vlastně udělala?
Kam mé myšlenky vedli dál vám už neřeknu, protože jsem usnula.

Probudila jsem se až ráno. Hodně brzo ráno. Bylo teprve půl páté. No nic, stejně už neusnu. Zvedla jsem se z postele, šla se převléknout a pak upravit do koupelny. Když jsem byla hotová, zašla jsem si do kuchyně pro něco k jídlu. Nikdo tu nebyl. Vzala jsem si džus, jedno jablko a chleba se sýrem. Právě mě napadlo, že bych si mohla zajít ještě k lomu. Naposledy se tam podívat a popřípadě i vykoupat.

Z pohledu Janka
Vzbudil jsem se a bylo osm. Kurwa fix, doprdele. Bolí mě hlava jak čert. Je mi blbě jako sviňa. Rozhlédl jsem se kolem sebe. Ehmm.. no aby taky ne, když vidím, kolik jsem toho vypil.
Velice pomalu a opatrně jsem se zvedám z postele. Byl jsem rád že jdu, ale do té koupelny musím. Musím se umýt, táhne to ze mě fakt hodně. Šel jsem do sprchy, bohužel sám.

Už bych si měl začít zvykat, že se společnou sprchou s Týnou je konec. Kdyby jen se sprchou, bylo by to v pohodě. Jenže, ono je konec se vším, co se Týny týče. Osprchoval jsem se. Vrátil jsem se na pokoj a vzal si dva prášky na bolest hlavy, na půl hodiny jsem si šel ještě lehnout. Jen lehnout, už se mi nechtělo spát, jen jsem potřeboval klid.
V půl deváté jsem šel do kuchyně. Bylo mi už líp. O dost, ale fajn mi taky nebylo. A už ani nebude.
V kuchyni byla jen Běta s Tonym

J: dobré ráno
B+To: dobré
B: co si dáš k snídani?
J: jsou vajíčka
B: jsou
J: tak si dám vajíčka
Běta mi nabrala vajíčka a přinesla mi je. Poděkoval jsem a pustil se do jídla. Neměl jsem moc náladu.
To: půjdeš mi dneska pomoct kácet dřevo?

J: promiň ale ne, dneska mi není moc dobře
To: jasně, chápu
B: ale mě bys v kuchyni mohl pomoct viď?
J: jo jasně rád.
Dojedl jsem a šel jsem pomoct Betě s přípravou oběda. Nejdříve jsem krájel zeleninu, pak jsem krájel maso. Chystal jsem se jít zrovna pro vajíčka když...

Je rozhodnutoWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu