《 14. Bölüm 》

675 70 150
                                    


Selamın aleyküm kar çiçeklerim 🙋‍♀️
Söz verdiğim zamanda geldim💞

Sembolümüzü alabilir miyim ❄

Multi : Güneş'in giydiği kıyafet

Keyifli Okumalar...

İstanbul'a geleli bir hafta olmuştu ve ciddi anlamda buraya gelmek mükemmel hissettiriyordu. Selime teyzem yeni yeni bir sürü tarif öğretmişti onunla bol bol gezmiştik bura da ki dostlarımla eğlenmiştim tabi tek ben değil Gofret'de arkadaşlarına kavuştuğu için çok mutluydu . Tabi benden birazcık kıskanıyordu ama çok azıcık .

Odamdan büyük bir keyifle çıkıp merdivenleri ikişer üçer inerken Hüseyin abi " Küçük hanım düşeceksiniz dikkat edin . " dediğinde ona bir bakış attım hemen gülerek " Pardon pardon . Güneş dikkat et düşeceksin . " dediğinde güldüm . Hanım ya da sizli konuşmaları sevmiyordum hepsi bu.

Selime teyzem yine kahvaltı sofrasını hazırlamaya başlamış çoktan. Gidip yanağına bir öpücük bırakırken " Günaydın sultanım . Yine döktürmüşsün ellerine sağlık . " derken ağzıma börek atıyordum . Bu halime gülerek " Sen oralarda zayıflamışsın kendine gel biraz yarasın kızıma . " dediğinde güldüm. Tezgaha bakarak " Yardımlık bir şey var mı sultanım. O kadar beni bekle diyorum yok dinlemiyor ki ." diye sitem ettiğimde gülerek saçlarımdan öpüp " Otur kuzum sen bitti ." dedi.

Tam masaya oturacakken kapı çaldığında sakince yerimden kalkıp
" Ben baktım . " diyerek koşturdum . Kapıyı açtığımda karşımda gördüğüm ikiliyle büyük bir çığlık atıp boyunlarına atladım. İkiside gülerek bana sarılırken " Ya siz nerden çıktınız?" diye keyifle konuşurken Uraz " Annemin şeyinden." deyince utanarak kafamı çevirdim ama Cemre kafasına vurarak " Doğru konuş lan kıza. " dedi.

Uraz bana sımsıkı sarılıp saçımdan öperken " O kuzeninin her halini biliyor sen karışma. Girme aramıza kara kedi gibi." dediğinde kıkırdadım çünkü Cemre esmerdi. Cemre gözlerini devirerek beni onun kollarından alıp " Bir bırak yapıştın kıza sülûk gibi . " deyip kendisi sarıldı . Biz hasret gidermeye devam ederken Selime sultan " Kimmiş gelen kızım?" diye gelmesi ve Cemre'yi görmesiyle " Cemrem. " diye sarıldı hızla .

Gözleri dolu dolu olmuş kızına sarılırken Uraz'da beni kendisine çekmişti . Kollarımı beline dolarken onun sitemli çıkan sesine gülümsedim . " Ohooo Selime sultan buldun kızını unuttun damadını ayıp oluyor valla ." Selime sultan kızını bırakıp Uraz'a sarılırken " Hiç unutur muyum deli oğlan gel buraya nasıl özledim kurban olduklarım . " diye ağlamaya başladı.

Benimde gözlerim dolarken " Ya ama bende ağlayacağım sultanım yapma bak." dedim ama göz yaşlarım çoktan akmaya başlamıştı bile. Cemre gelip gözlerimi silerken " Ağlama kızım ya senin burada olduğunu duyar duymaz geldik . Gülelim hep ne ağlaması . " dediğinde Uraz Cemre'ye sarılarak " Karım diye demiyorum çok mantıklı konuşuyor." deyince güldük hep beraber.

Sonunda kapı ağzında daha fazla beklememek için mutfağa geçtiğimizde Uraz direkt yemeklere gömülmüştü Cemre ise başını iki yana sallayarak bana dönüp anlatmaya başladı . " Annem dün senin burada olduğunu söyleyince hemen hiç kullanmadığım yıllık izinimi kullandım ve buraya uçtum tabi kocacım da peşimden . " dediğinde Uraz ağzı dolu olmasına rağmen konuşmaya çalıştı . " Yolon... yalan söylüyor iki gündür ikna etmeye çalışıyorum Güneşimi özledim görmeye gidelim diye neymiş yeni davası varmış gelemezmiş falan filan. Ama bu süper sonik kuzenin tatlı diliyle ikna etti ." deyince güldüm .

KAR ÇİÇEĞİWhere stories live. Discover now