-Melekler ölmez

1.2K 94 46
                                    

"Ne düşünüyorsun sevgilim?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Ne düşünüyorsun sevgilim?"

Karşıda ki duvara sabitlediği boş bakışlarını yanında ki silüete çevirdi kısa bir süreliğine. Sonra tekrar aynı yere odakladı kömür karası gözlerini.

"Delirdiğimi düşünüyorlar Jimin-ah"

Beyazlar içinde ki çocuk kaşlarını çattı.

"Nasıl yani?"

Derin bir nefes aldı siyah saçlı olan.

"Senin o kazada öldüğünü söylüyorlar. Ama sen burdasın sevgilim. Sen yanımdasın. Nasıl olur da herkes bunu inkâr edebilir?"

Dalgınca söylendi. Jimin gülümsedi şevkatle. Sandalyenin üzerine kollarını dayadı ve kafasını da kollarının üzerine koydu.

"Onlar beni göremiyorlar birtanem, ben sadece senin dünyanda varım"

Anlamamıştı. Kaşları çatıldı kendiliğinden.

"Yani onlar seni göremiyor mu?"

Melek sevgilisi, gülümseyerek onayladı.

"Ben, sen başka birine aşık oluncaya dek yanında var olacağım. Eğer kalbinde, artık bana olan aşkın biter ve başka birinin sevgisi olursa, ancak o zaman gökyüzüne gideceğim"

Başını salladı dalgınca. Tüm bu olanlar çok garip geliyordu. Arkadaş gruplarında ki tüm hyungları, biricik sevgilisinin o feci kazada hayatını kaybettiğini ve kendisinin aklını kaybetmeye başladığını söylüyordu, fakat küçük sevgilisi şimdi tam da yanındaydı. Bunu kimse görmüyordu.

"Peki ya ölünceye dek seni seviyor olarak kalırsam?"

Melek çocuk sıcacık bir tebessümle yanıtladı.

"O zaman ömrünün sonuna kadar seninle olacağım Jungkook-ah"

Siyah saçlı çocuk gülümsedi cümlesinin ardından.

"Ömrümün sonuna kadar benimle olacaksın sevgilim"

İkisi de gülümsedi birbirine bakarak. Gözleri kısılmıştı ve herşey eskisi gibi güzeldi. Mesela ikisi de her zaman ki gibi markete gidip alışveriş yaptılar. Dondurma yediler ve parkta oyun oynadılar. Tabi tüm insanlar, bu sokakta yanında biri olmadığı hâlde biri varmış gibi davranan adamı, şaşkın ve garip bakışlarla izliyordu. Onun deli olduğunu düşünüyordu hepsi. Çünkü hiçkimse anlam veremiyordu yanlız olduğu hâlde elinde iki tane dondurma, iki tane balon tutuyor olmasına. Ama hiçbirini umursamadı yinede. Sevgilisi yanındaydı ve bu ona yetiyordu. İsterse dünyada ki herkes onun deli olduğunu düşünmeye devam edebilirdi. Umurunda değildi.

➶𝘍𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘢Where stories live. Discover now