-Hani hep sevecektin?

1K 72 127
                                    

Yüzüme sıralanan öpücüklerle kaşlarımı çattım ve yan tarafa doğru döndürdüm bedenimi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yüzüme sıralanan öpücüklerle kaşlarımı çattım ve yan tarafa doğru döndürdüm bedenimi. Birkaç saniye sonra tekrar hissettiğim küçük dokunuşlarla gözlerimi hafifçe araladım. Üzerime çıkmış ve gülümseyerek yanaklarımı öpen sevgilimi görünce hafifçe kıkırdadım ve kollarımı boynuna sardım.

"Günaydın güzelim"

Kollarımı esnettim ve yatakta gerindim.

"Günaydın kookie~"

Her sabah böyle uyanıyor olmak, dünyanın en şanslı insanı olduğumun kanıtıydı.

En azından o zamanlar öyle sanıyordum..

Hâlâ üstümde durmaya devam edip gülümseyerek izliyordu yüzümü. Bende gülümsedim ve utançla gözlerimi kaçırdım.

"Sabah güneşinin ilk senin yüzüne vuruyor olması.. Bundan güzel başka manzara bilmiyorum"

Sesli bir şekilde gülümsedim ve koluna hafifçe vurdum. Üzerimden kalktı ve arkasında ki masanın üstünden aldığı kahvaltı tepsisini kucağıma bıraktı. Işıldayan gözlerle gözlerine baktım ve kocaman gülümsedim.

O da yanıma geldi ve eğlenceli bir kahvaltı saatine başlamış olduk. Kahkahalarla güldüğümüz yarım saat sonrasında kahvaltımızı bitirmiş ve üzerlerimizi giyinip dışarı çıkmıştık.
Her zaman olduğu gibi önce beni iş yerine bırakacak, daha sonra kendi gidecekti.

O zamanlar buna çok seviniyordum. Şimdi anlıyorum ki, sadece işte olduğumdan emin olmak içinmiş hepsi..

Araba durduğunda dudaklarına küçük bir öpücük bıraktım ve kapıyı açtım. Yaklaşık beş dakika sonra çok önemli bir davam vardı ve olabildiğince hızlı olmaya çalışıyordum. Son kez arkamı döndüm ve hâlâ gözleri bende olan sevgilime el salladım.

Sonunda salona girdiğim de müvekkilimin oturduğu yere doğru ilerledim ve yerime oturdum. Birkaç dakika sonra hâkim gelmiş ve resmi olarak duruşma başlamıştı.

O davada, saatlerce aldatılan bir kadını haklı çıkarıyor olurken, aslında kendi sevgilimin beni aldattığından haberim yoktu. Karşı tarafı en ağır ithamlarla suçlarken, hiç acımazken, aslında biricik sevgilimin başka dudakları öptüğünden haberim yoktu..

‹ ♪ ›

"Nasıl geçti günün birtanem?"

Televizyonda ki bakışlarımı Jungkook'un gözlerine çevirdim.

"Aslına bakarsan biraz gergindim"

Bedenini tamamen bana doğru döndürdü ve ellerimi ellerinin arasına aldı. Bu tavırları, ona defalarca kez tekrar aşık olmamı sağlıyordu.

➶𝘍𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘢Where stories live. Discover now