-Kötü çocuk

1.3K 134 70
                                    

"Çalışmamış olman umurumda değil Hoseok"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Çalışmamış olman umurumda değil Hoseok"

"Senden nefret ediyorum"

"Fısıldadığını mı sanıyorsun? Seni duyabiliyorum aptal"

Gözlerimi devirdim ve dolabımın kapağını kapattım nazikçe. Derslere girmek ve bu lanet olası sınavı olmak olması beni de üzüyor, hatta ağlamak istememe bile sebep oluyordu fakat onun gibi mızmızlanmıyordum. Kucağımda taşıdığım kitaplarla sonunda sınıfa girdim ve hızlı adımlarla sırama oturdum.

Dersin matematik oluşu ayrı bir faciaydı ve her derste beynimin sıvıya dönüşüp kulaklarımdan aktığını hissediyordum. Çok geçmeden Hoseokta yanımda ki yerini aldı ve kafasını sertçe masanın üzerine bıraktı.

"Seninkini gördüm"

Gözlerimi, kapalı olan gözlerine çevirdim konuşmasıyla.

"Yine birini sıkıştırmıştı bir köşede. Artık sana asılan kaçıncı çocuksa... Yazık olmuş"

"Hoseok kes sesini"

Konuşmasına fırsat kalmadan Bayan Kim içeri girmiş ve sert adımlarıyla masasına doğru ilerlemişti. Sonra derin bir nefes aldı ve her zaman ki tehditlerini sıralamaya başladı.

"Kopya çekmek bir yana, şüphe duyduğum herhangi bir ayrıntıda bile disipline gönderir ve tüm sene yapılacak olan sınavlardan sıfır almasını sağlarım. Umarım ciddiye almışsınızdır"

Bu kadından gerçekten nefret ediyordum. Rahatsız edici topuklu ayakkabılarıyla yere sertçe basıyor ve gürültülü adımlarıyla herkese tek tek sınav kağıtlarını dağıtıyordu. Sıra bana geldiğinde önce kısa bir süre tehlikeli bakışlarla gözlerime bakmış, sonra sıranın altına eğilip bakmış ve en sonunda kağıdı masama bırakabilmişti.

"Tanrım.. kadın gerçekten de sana takmış durumda dostum"

Söylediklerini kısa bir baş sallamasıyla onayladım ve gözlerimi sorularda dolaştırdım. Hayatımda ki nefret ettiğim tek şey..
Kesinlikle matematikti.

-

"Kağıda öyle bir sıçtım ki, kesinlikle kör olan biri bile benden daha çok soru çözerdi"

"Hoseok soruları sende görmedin.. Dostum sınav bitene kadar uyudun?"

"Pekâlâ görüp görmemem birşey değiştirmeyecekti ne de olsa"

Sesli bir şekilde güldüm ve onayladım. Aslına bakarsanız benimde ondan bir farkım yoktu. Her zaman ki gibi, batırmıştım.

Az sonra koridorun başında görünen grupla, fısıldaşmalar başlamıştı. Okulun en popüler kötü çocukları..
Ve en başlarında ise, yüzünde ki alaycı gülümseme ve gözlerinde hiç eksik olmayan tehlikeli parıltılarla,
Jeon Jungkook..

➶𝘍𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘢Where stories live. Discover now