bence yeterince uzun

1.4K 104 146
                                    

Bilgilendirme çünkü siz okuyunca görmiceksiniz bölüm yarı textingtir bilgilendirme bitti.
 

                     

          ~ jisung oktar ve kedicikleri ~

Jisung : yani odadan sadece bir kaç saat uzaklaştım ve  benim gerizekalı arkadaşım mesajı hangi gruba atması gerektiğini bile unutmuş.

Felix : ne kızıyorsun ya zaten rezil oldum :'(

Felix : ben sinirden nereye mesaj attığıma mı bakıyorum sence :'(

Jeongin : changbinden bahsediyoruz kanka yıllardır gözünün önündeki seni göremiyor  bunu da anlamamıştır

Seungmin : boyundan kaynaklı kanka o herkese bakış açısı göğüse kadar jdpdkdld

Jisung : bırakta biraz sinirli kalayım dkdjdldkdldjd

Jeongin : yataktan düştüm bdldjdls

Felix : ne gülüyosunuz lan bence yeterince uzun

Jeongin : pardon yataktan düşmem gereken kısım burasıymış dldkdldk

Seungmin : aşk cidden insana olmayan şeyler gösteriyor jdldkdlns

Felix : jisung bu ikisini anladım da sen neye gülüyosun pardon

Jisung : sen onu bana mı dedin bana kısa mı dedin bekle geliyorum lan

Jisung çevrimdışı.
Felix çevrimdışı.
Jeongin çevrimdışı.
Seungmin çevrimdışı.

Felix telefonu yatağının ucuna doğru fırlatıp elindeki telefonu sıkı sıkıya tutup anıra anıra gülen jeongini ayağıyla iterken" kalk git burdan " diyerek ağlamayla karışık bağırmıştı. Fakat ' arkadaşı ' onu asla duymamış hatta gülmesi giderek şiddetlenmişti. " changbin hyung uzunmuş bizim changbin hyung " yavaş yavaş gülmesi kesilirken ayaklanan jeonginin dediğine göz deviren Felix bu seferde yastığını yüzüne kapatıp kendini geriye doğru bıraktı. Jeongin felixin yanına oturup bacağını patpatlıyor gülmekten alamadığı nefesleri seslice soluyordu. " üzülme be kanka boyu değil işlevi önemli " jeongin konuşmasının sonuna doğru yüksek sesli bir kahkaha daha patlaşmış ve eliyle karnını tutarak kendini felixin yanına geriye atmıştı. Felix yastığını alıp sinirlerini iyice bozan jeongini boğmak için yüzüne kapatmış " düşmana gerek yok dostlarım yetiyor " diyerek bağırıyordu.

İkisi boğuşurken seungmin kilitlenmemiş kapıyı hızlıca açıp içeriye girmiş arkadaşlarının fok balıkları gibi birbirini itelediğini görünce derin bir nefes almış ve belki bu sefer kabul olur diyerek birkaç kez sabır dilemişti. İçeri girdiğini bile anlamayan arkadaşlarını ayırmaya gitmişti ki kapanmamış kapıdan giren jisung gördüğü görüntüyle koşmuş ve hepsinin üstüne atlamıştı. " bensiz mi savaşıyorsunuz sizi hainler " derken kahkaha atıyor diğerlerinin acıyla bıraktığı inlemeleri ve lafları kesiyordu.

seungmin üstüne düştüğü kolunu sıvazlarken jeongin herkes üstüne devrildiği için eliyle göğsünü ovalıyordu. " salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk " Felix kafasını tutmuş konuşurken herkes ona dönmüştü. " bunu bana changbinden hoşlanıp bide onun olduğu gruba onun taklidini yapıp Puşt diyen biri mi söylüyor ?! " jisung ayağı kalkmış hızlı hızlı konuşurken felix yine ağlamaklı bir ifade takınmış ve yerine sinmişti. " gitme üstüne herkes hata yapar iki kere bile olsa " jeongin gülmemek için büyük bir çaba verirken söyledikleriyle felix biraz uzağındaki yastığı alıp tam suratına atmış ve " az geldi herhalde " seungmin Felixi tutup " tamam susun yeter şimdi biri duyucak kapıyıda kapatmamışız. " herkes susarken seungmin kalkmış ve kapıya doğru ilerlemişti ama kapının hemen arkasında gördüğü suratla birkaç saniye duraksadı. Hızlıca arkadaşlarına ufak bir bakış attığında kimsenin bu tarafa bakmadığını gördü. Kapıyı kapatırken gördüğü tek şey karşısındakinin işaret parmağını dudağına götürüp susmasını belirtmesiydi.

Bu bölüme koca bir nah çekiyorum çünkü hiç içime sinmedi ama yayımlıcam çünkü bugün üstümde felix hariç herkesle moment veren changbin piçliği var.

Stray Kids / TextingWhere stories live. Discover now