öyle mi düşünüyorsun

960 75 124
                                    


hello babies ~

Herkes chanın isteği üzerine onların odasına toplanmış ve büyük odaya dağılmışlardı. Jeongin ve seungmin okul çıkışı yaptıkları kavgayı tekrar changbin için canlandırıyordu ve changbin tüm heyecanıyla sürekli kafasını sallayıp havaya yumruklarını sallıyordu.

Chan üçlüye tuhaf bakışlarını göndersede ne kulağını nede gözünü onlardan ayırmadan yaptıklarını dinliyordu.

Felix ve jisung ellerindeki telefonlara pür dikkat bakarken oynadıkları oyun hakkında birlerine sataşıyordu.

Minho ve hyunjinse kimin markete gidiceğine dair taş kağıt makas oynuyor ve kim kaybederse bağırıp tekrar oynatıyordu bu da işi on dakikadır bir sonuca vardıramamıştı.


Sonra odayı changbinin hızla ayağa kalkıp " sizi aptallar sınıfınızdaki kızlar makyaj bile yapsa felixin doğal haline götlerine motor takıp yetişemez " diye oldukça yüksek sesli sesi doldurdu.

Hepsi gözlerini changbine çevirdiğinde Felix yavaşca gözlerini telefonundan alıp changbinin kendisine bakan gözlerine çevirdi. " Yani... Şey yani bizim arkadaşımıza nasıl öyle saçma sapan konuşurlar onları pataklayacağım " changbin tedirgince ellerini pantolonuna silip gülerken yerine geri oturduğunda kimseden ses çıkmıyordu.

Ta ki minho bu boşluktan yararlanıp hyunjinin makas yaptığı eline bakıp kendi kağıdını taş yapıp " seni aptal kaldır kıçını ve markete git " demesine kadar.  Ardından jisungunda "kaybettin seni amatör " demeside üzerine herkes kendi işine geri dönmüştü.

" Hayır markete tek gitmeyeceğim sana diyorum hyung markete falan tek gitmeyeceğim " hyunjin minhonun onu kapıya sürüklemesine karşılık itirazlarını havaya savuruyordu. " Tamam yeterki sus bende geleceğim " jisung ikisinin arkasından öylece bakarken kapı kapanmadan önce hyunjinin onun suratına bakıp sırıtarak göz kırpmasını gördü.

Bugün yeterince sinir olduğunu düşünerek hyunjini boşverdi ve eline telefonunu aldı.

~ jisung Oktar ve kedicikleri ~

Jisung : yuh baya baya felixe güzel dedi JFJFJGKHJGJ

Seungmin : ben hala şoktayım

Jeongin : ulan dedikoduda böyle gizli gizli yapılmıyor gülücem gülemiyorum mhkgkgjg

Jisung : yalnız Felix buga girdi hala mal mal changbine bakıyor kfkfkfjfb

Seungmin : bu salakta bakmamak için resmen götünü döndü kgkgkhk

Jeongin : birgün çıkıcam seoul meydana bağıra bağıra " sende Felixi seviyorsun , bunu sende biliyorsun , e be adam niye söylemiyorsun " adlı şarkımı seslendiricem

Jisung : o öyle değildi sanki ya ಠ︵ಠ

Jeongin : buna mı takıldın şimdi

Seungmin : doğrusunu bilmemde bu hali cuk oturur yalnız kdldkdldkd


Üçlünün konuşması chanın sesiyle bölünmüştü. " Siz aynı odada mesajlaşıyor musunuz ? " Derken yüzlerine dalga geçer gibi bakıyordu. " Ne yani hepimiz yan yana odalarda mesajlaşıyoruz bu mu tuhaf geldi ? " Jeongin Chana cevap verdiğinde hepsi birbirine bakıp gülüyordu.

" Öyle mi düşünüyorsun cidden hyung " şimdi odadaki tüm gözler felixin üzerindeydi.

Evet yine çok uzun bi bölüm oldu jdkdjdksj ironi yapıyorum malesef sadece bi türlü bölümleri uzatamıyorum ühü
Neysem siz beğenmeyi unutmayın <3

Stray Kids / TextingWhere stories live. Discover now