' sen malsın '

1.1K 95 122
                                    


Jisung göz ucuyla yatağında uzanarak mesajlara bakan felixe bakmıştı. Hyunjinin son söylediği şeye suratını buruşturuşunu ve telefonunu yatağın ucuna atışını izledi.

Sonraysa cam kenarındaki yatağında son mesajlara bakarken kafasını sıkıntıyla iki yana sallayan jeongini gördü. Hyunjinin ne yapmaya çalıştığını anlamıyordu. Onların arkadaşıydı değil mi ? Öyleyse neden konu Felixe gelince değişiyordu...


Aklında dönüp dolaşan düşünceleri yok etmek adını kafasını iki yana salladı ve kendisine tuhaf bir şekilde bakan jeonginle buluştu gözleri. " Ne bakıyorsun öyle be " dediğinde karşılık olarak " bişey düşünürken ne kadar çirkin olabildiğine " diyerek salak salak sırıtan bir jeongin almıştı.


Göz devirmemek adına büyük uğraşlar verirken hiç ara verilmeden çalınan kapıyı açmak adına yatağından kalkmış ve ardında kim olduğunu bildiği için kapıyı açarken hayvan gibi " patlama lan açtık işte " diye seungminin suratına bağırmıştı.


Seungmin jisunga omuz atarak içeri girdiğinde arkasından sertçe kapatılan kapıya gülmüştü. " Özlediniz mi aranızdaki en zeki kişiyi " derken kendini jisungun yatağına atmıştı.


Jeongin seungmine yüzünü buruşturarak bakıp " insan olmayan birini nasıl özler ki ? " Demiş ve seungminin attığı yastıktan nasibini almıştı.

Jisung kendini seungminin yanına atmış ve jeonginide eliyle yanlarına gelmesi için çağırmıştı. Tek kişilik yatağa seungmin ortalarında üçüde uzanmış ve gözlerini kapatıp öylece uzanan  üçünün ne yaptıklarına ne de konuşmalarına tepki vermeyen felixe bakmışlardı. " Salak oda arkadaşın ne yapıyor ? " Seungmin jisungdan gelen kısık sesle ona dönmüş " son mesajları atarken oda da değildi markete diye çıkmıştı " dedi sıkıntıyla.


Sonra odayı felixin telefonundan gelen bir bildirim sesi duyuldu. Felixin telefonuydu çünkü üçüde biliyordu ki bu bildirim sesi anca changbinden bir mesaj gelince yükseliyordu.


Felix hızla yattığı yerden doğrulmuş yatarken bozulan saçlarını düzeltmiş ve ayağa kalkarak üstündekileri düzeltmişti. " Nasılım ? " " saçım nasıl ?"
" Kötü görünmüyorum değil mi ? " Felixten ardı arkası kesilmeyen sorular karşısında yatakta ona boş boş bakan üçlü gözlerini birkaç kere kırpıştırmıştı.


" Kanka yalnız mesaj attı " jisung ' sen malsın ' bakışları atarken konuşmuş ve felixin yavaşça yerine oturmasını izlemişti. Felix yatağın ucundaki telefonunu alıp mesajı açarken diğer üçlüde felixin başına toplanmıştı.


Binie hyung : hey Felix biraz konuşmak ister misin ?


Aslında konuşmayıda bu bölüm atıcaktım ama diğer bölüme malzeme kalsın fldjdldkd aslında komik bir kitap olmalıydı ama arada böyle yazmak herşeyin daha açık olmasını sağlıyor diye düşünüyorum umarım sizde seviyorsunuzdur.

Bide oy vermeyi unutuyorsunuz bence :')


Stray Kids / TextingWhere stories live. Discover now