' sağol '

860 69 208
                                    

Yorumlarınızı bekliyore sizi de seviyore bu arada medya çok güzel bclxkdldl

Jisung son mesajı attıktan sonra telefonunu masaya bırakmış ve siparişleri verip yanına doğru yürüyen minhoyu izliyordu. Felix meselesinide odaya gittiğinde tekrar dinleyip dalga geçiceği zamana bırakmıştı.

Minho kendisine öylece bakan jisunga gülümseyip karşısındaki yerini almıştı.
" Seni şaşırtan bişey mi oldu? Telefonuna oldukça tuhaf bakıyordun " gülerek söylediği şeyler jisungun göz devirip " Lee gossipte katılmış aramıza " demesine neden olmuştu. Karşılığındaysa az önce sırıtan suratın birden somurtkan bir hale gelmesini izlemişti.

" Lee ney ? Changbin haklı cidden büyüğe hiç saygı kalmamış " ayıplar gibi bakışlar atarken verdiği siparişlerde masalarına gelmişti.

" Soyadının yanına gelen terimlerin en iyisi bu emin olabilirsin " dediğinde tekrar bir sırıtma kazanmıştı. " Yanına gelicek en iyi şeyin adın olduğunu sanıyordum " jisung öylece sırıtarak konuşan minhonun suratına bakıyor ve siparişleri getiren kızın kıkırtısını duyuyordu.

' ÇIĞLIK ATMAM GEREKEN KONULAR VAR !!! ' iç sesi o kadar haklıydı ki öylece koşarak bağırmak istiyordu. Ama yutkunup kendini toparladığında " güzel tavlama yolu hyung kaç kişiye kullandın bunu " demişti.

Kendisine özel olmadığını biliyordu. Minhonun en belirgin özelliği flörtü değil miydi ? Evet lanet olsun ki öyleydi...
Söylediği şeye sadece gülerek cevap vermesi de bunu kanıtlar nitelikteydi.

Sonra ikiside hala büyük bir gülümsemeyle onları izleyen garson kıza baktı ve bu bakışma bir ona bir ona bakarak birkaç saniye sürmüştü. Sonraysa kızın boğazını temizleyip özür dileyerek gitmesiyle son buldu.

Jisung az önce duyduğu şeyler yüzünden cheesecakeyle oynuyordu. Minhoya kısa bir bakış attığında onunda söylediği kahveyi içtiğini görmüştü ama farkettirmeden bakmaya çalışmasına rağmen gözleri buluşmuştu.

" Biliyor musun jisung bunu birine ilk defa söylüyorum aslında...yani bu işte oldukça iyi olduğunu söyleyen sendin yeterli değil miydi ? " Minhonun sesi çokta atılgan çıkmamış hatta sonuna doğru oldukça kısılmıştı. Aceleci mi davranıyordu ? Ama jisungun bunları üstüne alınmayacağını bildiğinden üstelemekte istiyordu.

Jisungun gülümsediğini gördüğünde sevinsede kurduğu cümleler yine tüm hevesini yerle bir etmişti." Doğruya biri olduğunu söylemiştin hyung kimmiş o bahtı kara insan " evet evet ilk söylediği şeyi duymuştu jisung ama kendi üstüne almaması gerektiğinide biliyordu. Yanlış anlaşılmak ve işleri kötü bir yere sürüklemek istemiyordu.

" Evet söylemiştim değil mi?.. söylesene zaten yakın olduğun birinin senin duygularını görmesi için neler yapmak gerekir ?" Krizi fırsata çevirip 'belkide jisungun söylediklerinden yoluma başlayabilirim' diye düşündü minho ve merakla jisunga odaklandı.

Jisungsa biraz düşünüp konuşmaya başlamıştı. " Zaten yakın olduğun biri... O zaman Sevdiği şeyleri yaparsan seninle takılmayı daha çok sevicektir... Belkide onun güldürecek şeyler anlatırsan yanında her zamankinden mutlu olmaya başlar... Kimse yanında değilken bile ona destek olursan  senin için ne kadar değerli olduğunu anlar... " Jisung ve minho farkında olmadan ortalığa dökülen kelimelerdeki anlarda birbirlerinin anılarını hatırlıyordu.

Bir süre sadece gözleriyle birbirlerine odaklandılar. İkiside baktığı gözlerde akıllarına düşen anıları izliyordu.

Sessizliği ufak bir gülümsemeyi suratına yerleştirmiş jisung bozdu. " Hatırlıyor musun bu lisede okumak istediğimi aileme ilk söylediğimde uzak olduğu için çokça üstüme gelmişlerdi... Senin geceleri beni arayıp ' sorun etme sung ailen senin uzak olmanı istemediği için böyle yapıyor üzülmeyi bırak ve koca kıçını kaldırıp ders çalış seni bu okulda yanımda istiyorum ' dediğini unutmuyorum. " İkiside bu anıya ufak bir kahkaha atmıştı.

Sonra minho muhabbeti devralmıştı. " Birgün okulun bahçesinde hocadan azar yediğim ve ailemi aradığı için somurtmuş oturuyordum " jisungun kıkırtısı lafını bölmüştü " Tanrım hatırlıyorum okuldaki ilk senemdi ve camdan seni gördüp hocadan tuvalet için izin alıp yanına gelmiştim " minho şaşırarak " cidden mi ? Bunu bilmiyordum. Yanıma koşarak geldiğin için ayağın takılınca pat diye önüme düşmüştün sonra da kafanı kaldırıp ' hehehe hyung nasıl giriş yaptım ama ' diyerek ikimizide güldürmüştün " ikisinin ufak kahkaları ve jisungun kendini hatırlatıp yaptığı yüz ifadesi ortama eğlenceli anlar katıyordu.

" Sağol sung " , "sağol hyung " aynı anda söylenen kelimeler ikisininde suratındaki gülüşü büyütmüştü. Sonraysa nasıl olduysa kapanan konunun ardından geçen senelerin komik anılarını konuşarak atıştırmışlardı.


~ baya baya randevudayım a dostlar ~

Jisung : jeongin ben helva malzemesi alamicam kardeşim Felixle benimkini bir yapın çünkü ben ölüyorum...

Jisung : jeongin ben helva malzemesi alamicam kardeşim Felixle benimkini bir yapın çünkü ben ölüyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jeongin : oda da nispetleri bitmiyor gruptanda yapıyolar

Jeongin : helva falan yok lan size bide kolumu yoramam :'(

Seungmin : jisung kolay kolay böyle şeyler demezsin sen iyi misin fldjdldkdk

Jisung : yani ben yanlış anlamadıysam biz önce bir nevi birbirimizden hoşlandığımızı söylemiş gibi olduk lckflfkdldk

Jisung : OHA NAYA BAYS SSNKİ SÖTLEMİŞ OLFUK İYİ DEĞŞSLİM !!!

Hyunjin : ilk adımı atma günü falan mı bugün ldkdldkd

Seungmin : sanırım kfkdkdk

Hyunjin : o zaman konuşmamız gereken şeyler var

Seungmin : ne oldu yine ?

Hyunjin : yok bişey seungmin Felix bile senden akıllı

Seungmin : şimdi felixle beni aynı kefeye koydun zeka konusunda biraz kırıldım ama neyse -_-

Felix : okuyorum mesajları gerizekalılar...

Felix : neyse şimdi bişey demiyorum changbin bana ders falan anlatıyor... Derin derin nefes almam lazım jisung sende yurda gider gitmez adam akıllı anlat olanları

Jisung : gidiyorum zaten jxkdjdkdd


Kontrol etmeye üşendim umarım yazım yanlışı yoktur mdkdjdk minsungda yolun başına geldi ne düşünüyorsunuz ?




Stray Kids / TextingWhere stories live. Discover now