aşk işte

1K 87 91
                                    

Lan az önce attığım randomlu başlıkla yayınladım bölümü cldkdldkdl

Panoma yazdım ama yinede burada da belirteyim hikaye açıklaması kısmına yarı textingi ekledim ama yinede düz yazı kısımlarını çok fazla detaya inmeden yazıcam <3

Felix changbinle yaptığı konuşmanın ardından eli göğsünde biraz nefeslenmiş daha sonraysa geniş odada uzunca bir süre başına bela açan arkadaşını kovalamıştı.

Jisung ayağına takılan halıyla yere sertçe çarpmıştı. Felixse ona takılıp düşmemek için son anda kendini durdurmuştu. " Neyse bana 'pek' gerek kalmadı " diyerek ayağa kalkmaya çalışan jisungu ayağıyla itip tekrar düşmesini sağlamıştı.

Seungmin ve jeongin kırmızı halıdaymışcasına felixin yanına yürümüş   yerdeki jisung ve ayağıyla jisungun kalkmasını engellemeye çalışan felixin dikkatini kendilerine çekmişti.

Seungmin hayali mikrofonu birkaç kere kontrol etmiş daha sonraysa boş odaya bir gülümseme bırakmıştı. " Merhabalar ben kim seungmin bu yılın en iyi kıvırma ödülünü takdim etmek için sizinleyim. " Jeongin ellerini sertçe birbirine vurarak arkadaşını desteklemişti.

Seungmin boğazını temizleyip elindeki yine hayali olan kağıdı açmış ve " vay bu ismi daha önce de duymuştum geçen sene ' hoşlana hoşlana bundan mı hoşlandın e salak ' adlı ödülümüzü alan Lee Felixi yeni ödülünü alması için sahneye davet ediyorum " demiş ve hemen yanındaki felixe bakıp " ah doğruya o zaten burdaydı " diyerek jeonginden aldığı evet yine hayali olan ödülü felixe uzatmıştı.

Jisung kahkahalar atarak yerde kıvranırken Felix boş bakışlarını seungmin ve jeonginden ayırmıyordu. " Artık gücüm yetmiyor size " diyerek seungminin kendisi için tuttuğu ödülünü alır gibi yapıp kendini yatağına bırakmıştı.

               - NOLDUKIZSANAĞĞ -

Chan : kim gelip minhoya üç kedisi olduğunu anladığımızı anlatmak ister -_-

Felix : üç mü ?  iki tane değil miydi ?

Minho : benimle bu kadar ilgilendiğini bilmek ne kadar da güzel Felix :')

Seungmin : ne üç mü ? Bir tane var sanıyordum


Jeongin : bu sıçıp sıvamak oluyor galiba lhlhkhkg

Changbin : hayır hayır bunu demek istemedi

Changbin : değil mi seungmin ?

Seungmin : yoo ben hep bi tane var sanıyordum ne ara üçledin hyung

Jeongin : pardon sıvanan kısım burasıymış khkhkjk

Minho : üçledin diyor birde...

Hyunjin : khkgkgkg minho hyungun şuan ikinizden birini boğmak için kedileriyle görüntülü konuştuğuna yemin edebilirim


Chan : onu da yapar bu kdkdkdk

Jisung : salak mısınız işte soonie doongie ve doriyide bilmeyen yani ne bileyim 


Changbin : yuh adlarını ne ara ezberledin kgkgmvjg

Felix : aşk işte :'))

Minho : ne

Jisung : ne

İnsan komik olmayınca komik şeylerde yazamıyor ckdjfkfjdk
Felix bir nevi intikam aldı sanırım khkhkh bugünkü mama performansı san ve hyunjin yuh yani
Bi ara hyunjin saçları kesti sandım anlık kriz geçiriyodum ama jeongininde onunda saçları bi efsane olmuş chanın saçı hakkında asla konuşmicam

İnsan komik olmayınca komik şeylerde yazamıyor ckdjfkfjdk Felix bir nevi intikam aldı sanırım khkhkh bugünkü mama performansı san ve hyunjin yuh yani Bi ara hyunjin saçları kesti sandım anlık kriz geçiriyodum ama jeongininde onunda saçları bi efsa...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vlivedan muhteşem ss herşeyi anlatıyor kckdkdkdk

Stray Kids / TextingWhere stories live. Discover now