öğrenciyiz sonuçta

779 68 235
                                    

Jeongin hala yerde olduklarına ve chanın kollarını ona sarmaya çalışmasına aldırış etmemiş söylediği şeyle ilgili problemlerini halletmeye çalışıyordu. "Oldukça hoşuna mı gitti ? " ne demekti şimdi bu...

Sonra chanın gülen sesini tekrar duydu " evet hyungunun seni kanatları altına almasına izin ver jeonginie~ gerçi seni ben düşürdüm ama bunu görmezden gelebiliriz ? " Ufak kahkahası jeonginin dirseğini ona geçirmesiyle son bulmuş ve acı içinde jeonginin yanına atmıştı kendini.

" Hyungunun kanatları altından olmak isteyen birini bul kendine tamam mı ?" Jeongin ayağa kalkıp chanı ayağıyla dürterken konuşmuş ve " hyungmuş... Hyung... Millet randevudan fotoğraf atıyor... Bizde burda hyungumuzun kanatları altında korunmayı bekliyoruz... " Söylene söylene seungmin ve hyunjinin yanına ilerlemişti.

Chansa söylene söylene giden çocuğun söylediği şeylere anlam verememişti ama hızla yerinden kalkıp peşinden koşturmuştu.


" Bugün gerçekten çok şirin olmuşsun saç bandını sevdim " seungmin hyunjinden gelen ani itirafla kafasını ona çevirmişti ve eli saç bandına gitti. " Şey evet... değişiklik olsun istedim. Bende şapkanı sevdim " bunu söylediğinde hyunjinin gözlerini tamamiyle kapayan gülümsemesi yüzüne yerleşmişti.

' cidden mi seungmin ?! Bende şapkanı mı sevdim... Bu çocuğun en çok kullandığı şey bu ve aynı odada kalıyorsunuz...' kendi iç sesinden yediği azarla suratı oldukça ciddi bir haldeydi ve buda hyunjinin gülen suratını birazda olsa solmasına sebep olmuştu.

" Yani sana yakışıyor işte " hyunjinin suratı düştüğü için toparlamaya çalışmıştı ama hyunjin ne kadar tekrar Gülsede o gerçekten utanmış hissediyordu.

Sonraysa jeongin gelip yanlarına oturmuş ve ikisinin ilgisinide dağıtmıştı.

" Madem tek kalamadık bari diğerlerini de çağır " hyunjin bıkmış bir şekilde nefesini vermiş ve seungmine kafasıyla telefonunu işaret etmişti.

~NOLDUKIZSANAĞĞ~

Seungmin : lanet randevularınız bittiyse yurdun yakınındaki parktayız

Changbin : randevu mu ?

Jisung : hahaha salak çocuk işte :')

Seungmin : pardon randevuda değil miydiniz ? Ben yanlış anlamışım :)

Changbin : felixin suratı bir tuhaf oldu

Changbin : tanrım boğuluyor sanırım

Jeongin : YAZMAK YERİNE ÇOCUĞU KURTARMAYA NE DERSİN !?

Minho : jdkdjdkdj kim sinirlendirdi bunu

Minho : yanında ölsek dönüp bakmaz kfkfkdkd

Seungmin : sence jdkdkdkd

Jisung : nasılda halinden memnun belli ki babalık görevini başarıyla yerine getiriyor djdşdndld

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jisung : nasılda halinden memnun belli ki babalık görevini başarıyla yerine getiriyor djdşdndld

Hyunjin : az önce jeongin yavaş ye boğazına takılıcak diye azar çekiyordu ben sorgulamayı bıraktım...

Jeongin : biri şu konuyu kapasın yoksa elimden bir kaza çıkacak :)

Minho : bunu dedikten sonra chanın ne yaptığını birinin bana söylemesi için para ödeyebilirim dldndldmdk

Jisung : cidden...

Hyunjin : ben yaparım hyung öğrenciyiz sonuçta

Hyunjin : saçlarını karıştırıp 'şu şirinlikle en fazla beni tatlı krizine sürükleyebilirsin jeonginie~ ' diye sevmeye başladı kfkdkdkdkdk

Minho : hemen geliyoruz bunları kaçıramam kdkdjdkd


Destanlara taş çıkaran bir bölüm daha çünkü iki gündür bu bölümü bitiremedim ve kasmadan atmak istiyorum bazıları yardım etti sağolsun  :)

Destanlara taş çıkaran bir bölüm daha çünkü iki gündür bu bölümü bitiremedim ve kasmadan atmak istiyorum bazıları yardım etti sağolsun  :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şirinsiniz :')

Stray Kids / TextingWhere stories live. Discover now