Engel

436 28 8
                                    

Ateş: Bak evlendiğimiz zaman duvar renklerini sana bırakırım ama koltukları ben seçerim. (03.27)

Ateş: Sonuçta beni kovduğunda, televizyon izlerken uykuya dalmak için rahat bir koltuk olmalı.(03.27)

Ateş: Ama sen dersen ki yia saçmalama şapşik o zaman değişir.(03.27)

Ahsen: Oğlum sen gewixekalı mısım? Saat kaç olmuş ne yazıoj

Ateş: O kadar olmuş mu ya? Ne bileyim en son biz ev tutuyorduk.

Ahsen: Sen cidden ruh hastasısın. Bu mesajlar ne? Gecenin bu saattinde bunu mu düşünüyorsun?

Ateş: Son iki yıldır sadece bunları düşünüyorum.

Ahsen: Büyük kapaktı sustum. Yalnız bu beni uyandırdığını değiştirmez!

Ahsen: Yarın haftasonu ve ben dinlenmek istiyorum.

Ateş: Şimdi yan yana olsak ne güzel olurdu. Sen benim kollarımda, saçların burnumun ucunda. Sarılabilirim, öpebilirim korkmadan usanmadan hem de.

Ahsen: Höst lan yavaş gel! Hızın 200 aq. Beni gece gece rencide ettirttirme!

Ateş: Sen yine selena izledin dimi amk

Ahsen: Burak'ın örümceğe dönüştüğü bölüm vardı bu akşam.

Ateş: İzleme kızım şunları kafa yapıyor sende

Ahsen: siktir lan sen nerden biliyorsun? Bak oğlum kamera filan varsa, ben onu bulursam

Ahsen: Sana montelerim

Ateş: Kızım sapık mıyım ben? Sadece izlediğini biliyorum

Ahsen: Neyse boş yapmayı kes de uyu.

Ateş: Ulan o kadar seni düşünüyorum filan dedim hala bana boş yapma diyorsun. Cidden odunsun amk duygularına çip takmışlar senin.

Ahsen: Oğlum ne trio atıyorsun ya! Hem nerden biliyorsun düşmediğimi

Ateş: SKİAABWKABWKABSNAÖ kendi kendini ele verdin Allahım kahkaha atıyeoun

Ahsen: Ya bi naş ya bi höşt ya! Git hadi (03.58)

Ateş: Belki de uyuyorsundur, bilmiyorum artık. Sadece şansımı deniycem. Off ne diyorum amk kız uyumuştur.(04.31

Ahsen: Uyumadığğm hep senin yüzünden.

Ateş: Ahsen

Ahsen: Ha

Ateş: Arasam, sesini duysam. Ancak öyle uyuyabilirim.

Ahsen: Ama sen hiç konuşmuyorsun, benim bundan kazancım ne?

Ateş: Sevaba giriyorsun kızım daha ne

Ahsen: Ya bi ittir git! Bana elde tutulur şeyler ver oğlum!

Ateş: Sakinim, tamam o zaman ben de sana kendi hakkımda bilgi vereyim.

Ahsen: Beni yalvartmadan direkt yapman garibime gitse de hoşuma kaçtı.
Ara bakalım aslan parçası.

"Allahım gece gece mal mal şeyler yapıyorum. Sen beni kalpten yanına alma." Telefon çalınca derin bir nefes alıp telefonu açtım "Böyle de bir garip oldu, sanki hiç konuşmamışız gibi hissettim." karşıdan gülme sesi gelince kalbim iyice hızlındı. Mübarek az daha atsa göğüs kafesimi geçip elime düşecek "Aşktandır o güzelim aşktan." ses robot gibi çıkınca sitem ettim "Bak hep aynı şeyi yapıyorsun, ben neden senin sesini duyamıyorum?" "Duy da kim olduğumu anla dimi. Ahsen iyisin dimi? Seni çok kırdıysam söyle kafamı kırıcam. O gün yanına çok gelmek istedim, inan o gün karşına çıksaydım biz diye bir şey olmazdı. Hayatında ber şey güzelken ben bunun içine etmek istemiyorum. Neyse sen bu konuları konuşmak istemiyorsun o yüzden geçicem Mete'nin doğum günü nasıl geçti." ofladım "Salak Mete çorabıma kadar ıslatmadaydı iyiydi. Emre de beni hiç korumadı ayıp ayıp." "Emre neden seni korusun ki?" sorduğu soru ile afallayınca cevap veremedim "Arkadaşım diye söyledim, hemen altında bir şey arama." güldü "Hep böyle kıskanç mısındır?" "Yok dersem büyük yalan söylemiş olurum. Ama sıkacak kadar da değil, yani kimsenin hayatına müdahale etmem bu sevgilim olsa bile. Fikrimi söylerim ki zaten beni seviyorsa düşüncelerime değer verir." "Peki yakışıklı mısın?" uzun bir kahkaha sesi gelince ben de güldüm. Ben cidden salak gibi bunu sormuş muydum? "Sen bana düşüyorsun da haberin yok? Ayrıca kızlar beni pek rahat bırakmazlar." "Hah, ne düşücem be sana. Neyse yeter bu kadar uyuyacağım ben. Bilgimi alayım." bir gürültü kopunca korktum. Bir şeyler kırılmıştı sanki "Ateş iyi misin? Ateş bir şey mi oldu?" "İyiyim güzelim sakin ol sadece sürahi kırı... Ah, böyle işin içine edeyim." "Noldu elini mi kestin?" oflama sesi geldi "Canım ben seni sonra arayayım mı?" "Kapatma. Yani şey elin nasıl bilgi ver ondan sonra, bekliyorum ben." ayağa kalkmış odanın içinde turlarken bir iki dakika sonra Ateş'in duydum "Ahsen sen uyu, elim o kadar da kesilmemiş hallettim ben." odayı tavaf ederken konuşmaya devam ettim "Emin misin? Bak sabah bana uyandığın gibi yazıyorsun." güldü "Tamam güzelim hadi sen uyu, sabah ilk işim sana yazmak olacak. Merak etme sen beni, iyi geceler." "İyi geceler." Telefonu kapattıktan sonra bir kaç dakika olduğum yerde telefon ile bakıştım "Saat nerdeyse beş olacak ve ben hala ayaktayım. Ahsen sana neler oluyor be kızım?" Yatağa geri dönerken bir yandan da gülümsüyordum, Ateş ile konuşmak bana iyi geliyordu. Her ne kadar robot sesi duysam da onun varlığını bilmek içimi ısıtıyordu, yatakta salak salak dönüp gülmeye başladım "Hoşlanıyor muyum lan acaba?" kendi söylediğim şeye sessizce deli gibi güldüm. Kafayı yiyordum evet ama nasıl güzel yiyordum bir bilseniz. Gözlerimi kapatırken düşündüğüm son şey karşıma çıktığı zaman ondan hoşlandığımı söylemekti. Onun bu cesaretine karşılık benim de jestim bu olacaktı.

Venüs// TextingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora